Sunt la fel de bune si reci.
Intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul, amestecam facem o gaura in mijloc adaugam untura, ouale batute, drojdia dizolvata cu putina apa calduta.
Incepem sa framantam adaugand treptat apa pana rezulta un aluat omogen.
Intindem aluatul intr-o foaie dreptunghiulara pe masa infainata, ungem cu untura si impachetam, invelim aluatul in folie si dam la rece 30 min.
Repetam procedura inca de 2 ori.
Intre timp pregatim umplutura-intr-o tigaie calim ceapa in putin ulei de masline, adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul tocat si lasam sa se caleasca 2-3 min impreuna.
Adaugam carnea tocata si vinul, lasam pe foc pana ce se evapora vinul.
La final se adauga pasta de tomate, condimente dupa gust si lasam pe foc inca 2 min.
Oprim focul si lasam sa se raceasca bine.
Intindem o bucatade aluat pe masa infainata, intindem pe o latura umplutura, rulam un dreptunghi si taiem bucati de cca 3 cm.
Le asezam in tava unsa cu ulei si ungem cu oul batut cu lapte, adaugam mac si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.
1
Mie mi-a ramas aluat si am facut si cu branza