Asa cum se spune ca in noaptea de revelion se mananca peste pentru a inota mai usor tot anul printre pobleme ,m-am gandit sa vin cu un antreu care contine si peste.
Iar ouale umplute si ornate pentru revelion este un aperetiv perfect si de efect
Ouale le taiem un pic la capte pentru stabilitate, apoi le taiem pe mijloc. Intr-un castron adaugam galbenusurile, le zdobim cu furculita, adaugam maioneza, mustarul, usturoiul zdrobit si cascavalul ras.
In alt bol zdrobim cu furculita, daca est cazul, tonul si-l adaugam peste oua, amestecam toate ingredientele, potrivim de sare si piper.
Umplem ouale mai cu varf, apoi ornam cu firicele de marar, dandu-i forma de bradut.
Ornam cu samburi de rodii, iar din ardei gras facem stelute si o montam in varful bradutului.
Presaram deasupra cu parmezan ras pentru a da impresia de zapada.
Pofta mare!
1
Puteti orna in forma de crengute sau toca marararul si treceouale sub ploie de marar tocat.
2
La ornarea cu crengute se orneaza mai usor daca mararul este un pic vestejit