Se pot servi in timpul dietei Dukan in faza de croaziera in zilele PL
Preincalzim cuptorul la 170 grade.
Curatam ciupercile de coaja, le indepartam coditele si le spalam sub jet de apa rece.
Tapetam o tava cu hartie de copt.
Asezam ciupercile spalate in tava, presaram putina sare si piper si le dam la cuptor la 160 grade cca 15 minute.
Intre timp taiem dovlecelul rondele, presaram un praf de sare si unul de piper peste ele si le prajim in tigaia antiaderenta la foc iute sa capete aspect de copt pe gratar si sa se inmoaie. Se scot pe o farfurie si se lasa la racit.
Coditele se spala, apoi se taie marunt.
Se pun in tigaia in care am prajit dovlecelul, adaugam ceapa tocata marunt, rosia taiata bucatele, presaram un praf de sare si lasam sa se gateasca toate impreuna la foc iute cca 10 minute.
Adaugam apoi jumatate din cantitatea de branza, amestecam si tragem tigaia de pe foc.
Scoatem tava cu ciuperci din cuptor, umplem palariutele cu amestecul de mai sus, presaram restul de branza si patrunjel verde proaspat tocat si mai dam tava la cuptor pentru cca 25 minute.
Servim ciupercile cu rondele de dovlecel prajite in tigaie si salata verde.
Pofta buna!