Aperitiv oua coapte cu afumatura

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2017 | 2309 vizualizari

 

Aperitiv cu oua coapte cu afumatura, decorate cu ceapa verde.
Reteta este destul de simpla si rapida, festiva sau pur si simplu pentru o seara in familie (alaturi de alte aperitive, desigur).
Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • afumatura de casa, dupa gust
  • unt pentru uns formele
  • sare dupa gust
  • frunze de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua coapte cu afumatura:

 

Se ung cu unt formele de ceramica.

Se taie afumatura de casa in felii subtiri, eu am considerat cate 4 de fiecare (eu atat am mai avut, insa puteti pune mai mult daca doriti). Se asaza cu grija feliile de afumatura in fiecare forma, se adauga cate un ou, se sareaza dupa gust si se dau la cuptorul preincalzit, cam 15 minute, daca le vreti vartoase. Data viitoare o sa le fac cu zeama.

Cand sunt gata, se decoreaza cu frunze de ceapa verde tocate.

Sper sa va placa!

 

Pofta Buna!

  

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/05/oua-coapte-cu-afumatura.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua coapte cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon