Ce reteta buna si simpla aceasta omleta.
De obicei facem omletele cu cartofi de data aceasta am incercat cu andiva.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/04/omleta-cu-andive-si-sunca.html
Se indeparteaza cotorul si se spala rapid sub apa rece andiva.
Tocati andiva marunt.
Bateti bine ouale cu branza cremoasa, adaugati piper.
Intr-o tigaie de teflon puneti sunca afumata taiata bucatele la prajit cu usturoiul tocat marunt.
Adaugati andiva, sare, piper, cimbru si sotati impreuna 8-10 minute.
Scoateti compozitia pe o farfurie.
In aceeasi tigaie puneti untul la topit , varsati deasupra ouale batute.
Puneti deasupra andivele cu sunca, dati un tur de piper si lasati sa se prinda cateva minute.
Pliati omleta in 2 si lasati inca 2-3 minute.
Taiati omleta in 2 si serviti-o cu o salata verde.