O tarta rapida si gustoasa,chiar daca eu as prefera sa fie doar cu ciuperci....dar asta va fi poate urmatoarea incercare.
Pentru tarta:
300 gr faina
3 linguri smantana
50 gr margarina incalzita
1 praf de copt,sare,ou pentru uns taca
Pentru umplutura:
700 gr carne tocata
3 linguri smantana
1 ou
3 triunghiuri branza topita
2 cepe
6 ciupercute medii
Sare,piper,vegeta,verdeata
Pentru tarta se amesteca toate ingredientele si se pune in forma de tarta,lasand cateva fasiute de aluat pentru decor.
Ciupercile se taie si se calesc impreuna cu ceapa.
Carnea tocata se prajeste si ea cu ceapa,se condimenteaza,dupa ce se raceste se pune in robot si se macina adaugand smantana ,branza si oul.
Se adauga ciupercile,condimente daca mai este nevoie si verdeata multa.
Se pune in tava peste aluatul de tarta si se da la cuptorul incins la 190 grade pentru 40 minute.
Este la fel de buna calda ca si rece.