Aperitiv gogosi cu porumb

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2019 | 2618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 235 g faina
  • 2 lg-te praf de copt
  • 1 lg-ta sare de mare
  • 250 ml lapte ( cu 3,5% grasime)
  • 2 oua mari
  • 185 g boabe de porumb (scurse)
  • 1 ceapa mica (sau 2 lg)
  • 2 lg patrunjel
  • ulei (pentru prajit)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv gogosi cu porumb:

Se amesteca ingredientele uscate intr-un bol si anume: faina, praf de copt si sarea. In alt vas se bat ouale si apoi se adauga laptele. Se amesteca  cele doua compozitii si se adauga porumbul, patrunjelul si ceapa tocata marunt.

Se pun la prajit cu ajutorul unei linguri, in ulei  incins.Se prajesc pe ambele parti, la foc mediu spre mic. Mi-au iesit 30 de gogosele. Se pot servi calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv gogosi cu porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi frantuzesti