Lasam aluatul de foietaj la temperatura camerei sa se dezghete.
Kaizerul il taiem in cubulete mici si il punem intr-o tigaie sa se caleasca. Ardeiul gras il spalam si il taiem si pe acesta cubulete. Il punem peste kaizer, in tigaie si le lasam sa se caleasca impreuna. Cand s-a prajit usor kaizerul, il luam de pe foc.
Luam o foaie de foetaj si o intindem usor cu sucitorul pe masa infainata apoi o transferam in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem foaia cu sosul pentru pizza si presaram o parte din kaizer pe jumatate din foaie. Nivelam apoi adaugam mozzarela data pe razatoarea cu gauri mari iar jumatatea ramasa goala o suprapunem peste cealalta jumatate. Trasam cu un cutit cateva linii deasupra.
Batem oul cu putina sare si ungem deasupra apoi presaram verdeturile italienesti.
Dam la cuptorul princalzit la 180 de grade C, pana se rumeneste deasupra frumos. O scoatem din cuptor si o acoperim cu un prosop urat cateva minute.
La fel vom proceda si cu cealalta bucata de foietaj.
Se taie in bucati potrivite si se serveste.
1
Cand prajim kaizerul, acesta lasa gasime, nu mai adaugam ulei!