Aperitiv foietaj cu kaizer si mozzarela

de Nepotii_si_bunica in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2018 | 3175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foetaj
  • 400 g kaizer
  • 1 ardei gras rosu mic
  • 250 g mozzarela
  • 4-5 lg sos pt pizza
  • 1 ou pt uns
  • verdeturi italienesti
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv foietaj cu kaizer si mozzarela:

Lasam aluatul de foietaj la temperatura camerei sa se dezghete.

Kaizerul il taiem in cubulete mici si il punem intr-o tigaie sa se caleasca. Ardeiul gras il spalam si il taiem si pe acesta cubulete. Il punem peste kaizer, in tigaie si le lasam sa se caleasca impreuna. Cand s-a prajit usor kaizerul, il luam de pe foc.

Luam o foaie de foetaj si o intindem usor cu sucitorul pe masa infainata apoi o transferam in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem foaia cu sosul pentru pizza si presaram o parte din kaizer pe jumatate din foaie. Nivelam apoi adaugam mozzarela data pe razatoarea cu gauri mari iar jumatatea ramasa goala o suprapunem peste cealalta jumatate. Trasam cu un cutit cateva linii deasupra.

Batem oul cu putina sare si ungem deasupra apoi presaram verdeturile italienesti.

Dam la cuptorul princalzit la 180 de grade C, pana se rumeneste deasupra frumos. O scoatem din cuptor si o acoperim cu un prosop urat cateva minute. 

La fel vom proceda si cu cealalta bucata de foietaj.

Se taie in bucati potrivite si se serveste.

TIPS-URI

1

Cand prajim kaizerul, acesta lasa gasime, nu mai adaugam ulei!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foietaj cu kaizer si mozzarela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din organe de porc