Frigănele înnobilate!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2013 | 3737 vizualizari

 

Clasicele bundaskenyer alias frigănele, le-am înnobilat cu brânză Brie de la Milkana și mere de vară;) Vă asigur că sunt super gusoase, o super combinație:-*

 

INGREDIENTE

  • pâine veche (de 2-3 zile, fără mucegai:D) cca. 6 felii,
  • ouă 4 bucăți,
  • sare iodată,
  • ulei de floarea soarelui,
  • brânză Brie de la Milkana 1 porție,
  • mere de vară 1-2 bucăți.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigănele înnobilate!:

Ouăle se bat energic cu un praf de sare. Feliile de pâine se trec prin amestecul de ouă, apoi se prăjesc în ulei fierbinte, cca. 2 minute pe fiecare parte. Se scot pe un șervet de bucătărie absorbant. Pe fiecare felie de frigănea se așează câte 2/3 feliuțe de brânză Brie și mere de vară, apoi se dau la cuptor/cuptorul cu microunde cca. 2 minute, la foc mediu;) Se servesc fierbinți cu adaos de gem de merișoare după gustul fiecăruia! Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigănele înnobilate!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti la cuptor