Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2017 | 13423 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • Blatul verde:
  • 6 oua
  • 6 linguri de ulei
  • 3 lingura de smantana
  • 6 linguri de faina
  • 3 lingurita praf de copt
  • 6 linguri de spanac
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 250 g branza de vaci
  • 3 linguri smantana
  • 100g ciuperci taiate
  • sare
  • marar tocat
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci:

Pentru blat, separi ouale, dupa care freci galbenusurile cu uleiul, sarea si spanacul tocat marunt. Adaugi smantana si faina cernuta cu praful de copt. Separat, bati albusurile spuma tare si le incorporezi treptat in amestecul cu spanac.

Tapetezi o tava mare cu hartie de copt, torni compozitia si o introduci in cuptorul preincalzit, pentru 15-20 de minute. Rastorni blatul pe un prosop, il lasi sa se raceasca, dupa care iI tai in doua parti egale. 

Pentru crema, mixezi branza, adaugi smantana si o condimentezi cu sare. Tai ciupercile cubulete, toci mararul cat mai marunt si le adaugi peste crema de branza. 

Pui primul blat, intinzi crema cu ciuperci si acoperi cu cel de-al doilea blat si dai la rece. Se taie inainte de servire si se decoreaza dupa imaginatie.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu piept de pui la cuptor