Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2017 | 13298 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • Blatul verde:
  • 6 oua
  • 6 linguri de ulei
  • 3 lingura de smantana
  • 6 linguri de faina
  • 3 lingurita praf de copt
  • 6 linguri de spanac
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 250 g branza de vaci
  • 3 linguri smantana
  • 100g ciuperci taiate
  • sare
  • marar tocat
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci:

Pentru blat, separi ouale, dupa care freci galbenusurile cu uleiul, sarea si spanacul tocat marunt. Adaugi smantana si faina cernuta cu praful de copt. Separat, bati albusurile spuma tare si le incorporezi treptat in amestecul cu spanac.

Tapetezi o tava mare cu hartie de copt, torni compozitia si o introduci in cuptorul preincalzit, pentru 15-20 de minute. Rastorni blatul pe un prosop, il lasi sa se raceasca, dupa care iI tai in doua parti egale. 

Pentru crema, mixezi branza, adaugi smantana si o condimentezi cu sare. Tai ciupercile cubulete, toci mararul cat mai marunt si le adaugi peste crema de branza. 

Pui primul blat, intinzi crema cu ciuperci si acoperi cu cel de-al doilea blat si dai la rece. Se taie inainte de servire si se decoreaza dupa imaginatie.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta creata cu urda si marar