Aperitiv cu ton si cartofi

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2018 | 3311 vizualizari

 

Este un deliciu...noua ne-a placut tare mult.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr cartofi
  • 200 gr ton
  • 2 oua
  • 100 gr masline verzi
  • 60 gr pesmet
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ton si cartofi:

Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa sarata. 

Cand cartofii sunt fierti, se scurg bine de apa, se pun intr-un bol si se zdrobesc (ca pentru piure).

In acelasi bol se pun tonul scurs bine de uleiul din conserva si maruntit, maslinele verzi (fara samburi) si putin ulei de masline. Amestecam ingredientele.

Adaugam apoi ouale si pesmetul.

Se sareaza dupa gust si se amesteca foarte bine toate ingredientele.

Ungem o tava pentru cuptor cu putin ulei. Asezam compozitia si nivelam usor cu ajutorul unei furculite.

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade C, pentru aproximativ 30 minute.

Se lasa sa se racoreasca putin inainte de a fi servit. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ton si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf aperitiv