Ciuperci cu parmezan

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2014 | 12428 vizualizari

 

O gustare sau o masa de seara usoara.

 

INGREDIENTE

  • 7 ciuperci champignon
  • 1 fir de ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • cateva fire de marar
  • 1 lingura ulei de masline
  • fulgi de parmezan
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu parmezan:

Am curatat ciupercile de pielite si le-am spalat. 

Am tocat coditele de ciuperci, ceapa, usturoiul si mararul. Mie imi place sa adaug si cate o ciuperca tocata la umplutura.

Am incins o tigaie mica, am adaugat o lingura de ulei de masline si am pus ciupercile tocate, ceapa, usturoiul si mararul si am calit foarte putin.

Am pus cate o lingura de umplutura in fiecare ciuperca, iar deasupra am pus fulgi de parmezan.

Eu am pus ciupercile intr-un vas Zepter pe foc, fara pic de ulei si am acoperit cu capacul. Bineinteles, le puteti pune si la cuptor. Nu a durat mai mult de 10 minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval afumat