Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2021 | 7451 vizualizari

 

Dacă se anunță musafiri și doriți să pregătiți ceva rapid pentru a-i servi, vă recomand acești trandafiri delicioși și foarte ușor de pregătit.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 6 felii șuncă presată
  • 100g cașcaval
  • muștar
  • 1 ou (pentru uns)
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca:

După ce se decongelează aluatul îl întinzi și îl ungi cu muștar, apoi așezi feliile de șuncă presată. Tai cașcavalul felii și le așezi deasupra, apoi rulezi aluatul cât mai strâns. Tai felii de aproximativ 2 degete și le așezi în tava de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
Bați un ou și ungi trandafirii pe margine cu oul.
Introduci tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute, până când aluatul de rumenește frumos. Se servesc cu roșii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]