Pentru această rețetă delicioasă am avut ca sursă de inspirație o rețetă de la Panacris, căreia îi mulțumesc si o pup.
Speli carnea de pui și o tai cubulețe mici, apoi o călești în 2 linguri de ulei, adaugi condimentele și o căniță de apă și lași să fiarbă la foc potrivit până când carnea este făcută și scade apa.
Mixezi ouăle cu smântâna și brânza de vaci. Adaugi sare și piper după gust.
Într-o altă tigaie călești în puțin ulei, ceapa verde tocată rondele și ardeiul tocat cubulețe, apoi adaugi ciupercile tocate mărunt. Adaugi și carnea de pui și omogenizezi compoziția, apoi o lași să se răcorească.
Tapetezi o tavă cu hârtie de copt, torni legumele apoi adaugi compoziția de ouă și presari semințele deasupra. Introduci tava în cuptorul preîncălzit pentru circa 40-45 de minute, până când se rumenește frumos.
Lași să se răcească puțin și tai budinca.