Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2013 | 7737 vizualizari

COMENTARII (31)

Angelina_Elena 1

09.03.2013, 13:04

arata super!

Constelatialeu 1

09.03.2013, 13:05

Au pe vino-ncoace si nu te mai intoarce !

Merisor 1

09.03.2013, 13:07

Au pe vino la masa

Constelatialeu 1

09.03.2013, 13:13

Acum spui,am inghetat de cand stau la sosea ...

gaby_gabytza 1

09.03.2013, 14:15

plaaaaaaaaaace

MotanLaOale 1

09.03.2013, 14:26

Merisor 1

09.03.2013, 14:32

Lau 1

09.03.2013, 14:44

scortisoara 1

09.03.2013, 15:06

vai deci pana si titlul e delicios!

Panacris 1

09.03.2013, 15:09

Super savuroase!

laura_n 1

09.03.2013, 15:29

Merisor, inca sunt la degustat titlul )

laura_n 1

09.03.2013, 15:30

vaaai, ce bunaciuni! ar trebui interzise

Merisor 1

09.03.2013, 15:31

Merisor 1

09.03.2013, 15:43

Laura

Alinutza80 1

09.03.2013, 15:47

ce bine arata!

Merisor 1

09.03.2013, 15:57

Multumesc Alinutza!

Valclaudia 1

09.03.2013, 16:50

Doamne, ce m-ai lovit cu aperitivul asta!!

Anett 1

09.03.2013, 17:36

O arata super! Felicitari!

Merisor 1

09.03.2013, 18:12

Va multumesc pentru aprecieri!

Merisor 1

09.03.2013, 18:17

Claudia

Rocsi 1

09.03.2013, 19:58

Mmm prea bun!

Merisor 1

09.03.2013, 20:05

Pup Rocsi

diaconta 1

09.03.2013, 23:23

ce frumos arata

Merisor 1

10.03.2013, 08:50

Multumesc Dia!

gaby_duceag 1

10.03.2013, 09:36

ioi, ce-i aici!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Brioşe" aperitiv