Aperitiv cu avocado

de danakarin in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2011 | 5462 vizualizari

 

A durat ceva pina am prins gustul la avocado. Acuma imi place f. mult, in orice forma. In salate, ca si guacamole cu tacos, sau umplut cum se vede....

 

INGREDIENTE

  • 2 fructe de avocado
  • sucul de la o lamiie
  • 200 g brinza crema de vaci la cutie
  • 2- 3 fire de ceapa verde
  • cozi de creveti congelate.
  • un ardei iute mic, pt decor....
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu avocado:

Curatam si spalam ceapa verde, o taiem in feliute subtiri.La fel si ardeiul. Avem grija sa indepartam semintele si nervurile.

Pregatim umplutura, amestecind brinza cu ceapa, o lingurita de zeama de lamiie, sare si piper dupa gust.

Intr-un vas punem la fiert un pic de apa cu sare si dam scurt in clocot cozile de creveti, pina capata o culoare rozulie.

Taiem fructul de avocado in doua, stropim sectiunea cu zeama de lamiiie  sa nu se inchida la culoare, scoatem simburele, si in respectiva adincitura punem 1- 2 lingurite din pasta de brinza. Garnisim cu 1-2 cozi de creveti si cu fisii de ardei iute si cu un pic de ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive pentru Sarbatori