Picnicul bucatarasilor
Branza de oaie se amesteca cu branza topita si cu galbenusul de ou crud.
Drojdia se pune impreuna cu zaharul si sarea in vas mare de plastic, adaugam untul si laptele caldut, apoi faina.
Amestecam si framantam un aluat elastic pe care il acoperim cu un prosop si il lasam la dospit mai bine de o ora.
Preincalzim cuptorul la 175 grade Celsius.
Tapetam doua tavi cu hartie de copt.
Dupa ce aluatul si-a dublat volumul il rasturnam pe masa de lucru infainata, il impartim in 6 bucati aproximativ egale, pe care le intindem pe rand cu sucitoarea, apoi impartim fiecare parte in 8 triunghiuri.
asezam cate o lingurita din umplutura la mijlocul fiecarei baze ale triunghiului, rulam cornuletele si le asezam in tavi.
Ungem cu albus batut, apoi presaram susan si coacem cornuletele pana devin aurii.
Se pot servi fierbinti, calde sau reci... sunt grozav de gustoase,oricum!
Pofta buna!