Aperitiv chec cu spanac

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2019 | 4523 vizualizari

 

Imi place spanacul si incerc sa-l adaug in cat mai multe preparate.
 

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 60 g unt moale
  • 150 g smantana
  • 140 g cascaval ras
  • 200 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • o mana de spanac proaspat
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec cu spanac:

Mixam untul moale cu sarea si piperul. Adaugam ouale unul cate unul mixand in continuare.

Adaugam smantana, cascavalul si faina amestecata cu praful de copt.

La final adaugam spanacul proaspat spalat, uscat si tocat.

Ungem cu unt o tava termorezistenta, adaugam compozitia, mai presaram putin cascaval deasupra si introducem tava in cuptorul preincalzit. Coacem checul 45-50 de minute pana se rumeneste usor si se desprind marginile.

Servim checul dupa ce se racoreste sau chiar raceste complet.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci (delicioase!)