Aperitiv cartofi surpriza

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2018 | 3198 vizualizari

 

Provocarea GastroArt.
 

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 50 g unt
  • 100 ml lapte caldut
  • 100 g mozzarella rasa
  • sare, rozmarin, patrunjel verde, praf de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri pesmet
  • 7 oua
  • un carnacior
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cartofi surpriza:

Am curatat cartofii de coaja, i-am taiat cuburi si i-am pus la fiert.

Am pregatit un piure din cartofi, sare, unt si laptele caldut.

Am amestecat piureul cu pesmetul, smantana, mozzarella rasa, rozmarinul, praful de usturoi si patrunjelul.

Am folosit formele de briose de aluminiu pe care le-am uns cu unt. Am pus o lingura cu varf de piure in fiecare forma, apoi cu ajutorul unei linguri umede, am format o adancitura in care am pus cate un ou.

Am asezat in fiecare forma langa ou cate o bucatica  de carnacior. Am introdus formele la cuptor pana s-a copt oul.

Dupa ce le-am scos din cuptor, am presarat putin patrunjel peste oua.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cartofi surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (11)

Dulciuri cu Georgiana 1

20.09.2018, 08:59

Multumesc frumos!

dantes 1

21.09.2018, 09:46

Buni!

mirela0911 1

21.09.2018, 09:54

Minunati!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taci si-nghite