Aperitiv biscuiti sarati

de Adele in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2017 | 3370 vizualizari

 

Duminica trebuia sa rontai ceva :)) 

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina alba
  • 1 ou
  • 100 gr de pasta de jumari
  • 100 gr de telemea.
  • 5 gr drojdie.
  • Chimen
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv biscuiti sarati:

Precizez, pasta de jumari se face cam asa: cateva bucati de jumeri cu tot cu untura se pun in robot si se mixeaza.

Aluatul:

Intr- un bol, se pune faina cu branza framantata si chimenul, se amesteca, dupa care se adauga pasta de jumeri, oul si drojdia dizolvata in putina apa calda, se framanta bine si se lasa la temperatura camerei pentru 30 minute.

Se imparte in patru parti, se intinde cate o foaie de 2 cm grosime si se decupeaza biscuiti cu forma dorita (rotunda etc), se asaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc la 180° C, intre 15- 20 minute, pana se rumenesc.

Serviti alaturi de bere, numai buni pentru o zi de lenevit privind un film .. daca tot ploua afara.

TIPS-URI

1

Nu este necesar sa adaugati sare in aluat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv biscuiti sarati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu crema de branza si ciuperci