Ananas caramelizat cu inghetata

de MIUTA in Dulciuri, 22 Mai 2011 | 7057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ananas copt bine
  • 8 linguri miere de albine
  • inghetata de vanilie
  • inghetata de ciocolata
  • topping de capsuni,zmeura,caramel
  • 1 pahar mic de brandy
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas caramelizat cu inghetata:

Curatam foarte bine ananasul si il taiem feli.Stropim feliile de ananas cu brandy si le lasam 15 minute sa se patrunda bine.Punem intr-o tigaie mierea si caramelizam la foc potrivit bucatile de ananas.Le lasam cate 5 minute pe fiecare parte si repetam operatiunea de doua ori.Cand sunt gata se aseaza feliile intr-o farfurie se stropesc cu topping dupa preferinta si se servesc cu inghetata de vanilie si ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas caramelizat cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Dulsineea