Ananas caramelizat cu inghetata

de MIUTA in Dulciuri, 22 Mai 2011 | 6780 vizualizari

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

22.05.2011, 17:14

ce bunaciune.............

Anamaria7 1

22.05.2011, 17:28

si eeuuu vreaauu!

Lau 1

22.05.2011, 17:34

vreauuuuuu

adry88 1

22.05.2011, 17:35

un deliciu

MIUTA 1

22.05.2011, 17:50

Multumesc fetelor,serviti va rog

divainbucatarie 1

22.05.2011, 17:54

diaconta 1

22.05.2011, 18:47

am venit

ionela2682 1

22.05.2011, 18:54

Cris2711 1

22.05.2011, 19:55

Am venit si vreau

Mihaela11_jo 1

22.05.2011, 21:34

Ce delicatesa
Si eu sunt la regim

RuxyRux 1

22.05.2011, 22:37

Vai vai vai....cum arataaaa....imi place tare mult ananasul

MIUTA 1

22.05.2011, 23:05

Multumesc tuturor

kamy 1

22.05.2011, 23:42

spre rusinea mea nu am mancat niciodata ananas proaspat da o sa iau carand si fac si eu ca bine arata

Corinuta 1

23.05.2011, 00:37

yamiii! ce bunaciune!

mamaieelena 1

23.05.2011, 21:23

mmm ce farfurie incarcata cu bunatati...

gaby_gabytza 1

25.05.2011, 22:48

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ispita dulce