Aluat pizza

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 16 Oct 2010 | 7100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-550 g faina
  • 10 g drojdie
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 250 ml lapte(sau apa)
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aluat pizza:

Intr-un vas se pune faina,drojdia uscata,zaharul si sarea si se amesteca.Se toarna laptele si uleiul,se adauga uleiul si se framanta un aluat care se pune intr-un vas si se acopera cu o folie alimentara si se lasa la loc cald pana isi dubleaza volumul
Aluatul este suficent pentru 3 pizza de 26 cm.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat pizza" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza Calzone