Fierbeti ceapa verde tocata marunt cu cartoful si usturoiul pisat in supa de pui sau legume. Dati in fiert apoi reduceti focul si fierbeti pana ce legumele sunt moi.
Adaugati mazarea si fierbeti pentru 5 minute. Nu fierbeti mai mult caci mazarea isi va pierde din gust....
Curatati verzele de frunzele exterioare si crestati cotoarele apoi fierbeti-le intr-un litru de apa cu o lingura de sare. Stiu ca este multa sare dar aceasta ajula la eliminarea gustului amar al verzei. Opariti-le circa 3 minute, aveti grija insa sa nu le fierbeti mai mult. Scurgeti-le intr-o...
Tocati ceapa, morcovii, telina, si usturoiul apoi caliti in putin ulei de masline. Acoperiti oala cu un capac si lasati pe foc mic pentru 10-15 minute, amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca.
Cand legumele s-au calit adaugati 1,5 l pa calduta, pudra de legume sau pui (daca decideti sa...
Dezghetati spanacul si tocati-l marunt. Taiati ceapa si caliti-o in putin ulei, adaugati paprika si amidonul amestecand energic.
Stingeti cu apa rece continuand sa amestecati sa nu se formeze cocoloase. Adaugati spanacul si lasati la foc potrivit cam 10 minute sau pana ce...
Se spala aripioarele si se pun la fiert in putina apa cu un praf de sare. Adunati spuma din cand in cand.
Cand spuma a incetat sa se adune adaugati legumele taiate marunt si cubul de supa.
Lasati sa fiarba pe foc mic si acoperiti oala cu un capac, cand legumele s-au...
Taiati legumele (in afara de rosii) in cuburi mici si caliti-le in putin ulei cu un praf de sare si piper.
Cand legumele s-au calit adaugati apa (in functie de cata supa vreti sa faceti) cubul de legume si rozmarinul apoi lasati sa dea in fiert.
Adaugati rosiile cand...
Tocati ceapa marunt si puneti la calit cu untul.
Cand ceapa s-a calit, taiati puiul in fasii subtiri adaugati-l peste ceapa si amestecati bine.
Adaugati jumatate din supa de pui (eu am strecurat apa in care am fiert puiul in care am mai adaugat un cub de condiment de...
Taiati bacon-ul in fasii subtiri si puneti-l la prajit in putin ulei.
Spalati salata frunza cu frunza si taiati-o in fasii subtiri.
Cand bacon-ul a inceput sa se prajeasca adaugati salata si amestecati bine.
Cand salata sa calit...
Puneti puiul la fiert intr-o oala cu apa si un praf de sare, adunati spuma si cand aceasta nu se mai formeaza adaugati ceapa, morcovul si telina intregi.
Cand puiul sa fiert scoateti legumele si carnea intr-un castron, strecurati zeama cel mai bine printr-o sita de...
Pentru inceput puneti pe foc o oala cu apa si un praf de sare, apoi sa trecem la pregatitul legumelor, taiati cartofii cuburi.
Taiati morcovul si pastarnacul bastonase, tocati ceapa marunt si taiati fasolea verde feliute.
Spalati si tocati spanacul daca este verde, daca folositi congelat il...
Puneti la fiert cartoful taiat cuburi, morcovul rondele, fasolea verde taiata fasii si o ceapa tocata marunt(eu am pus ceapa taiata pe jumate si un fir de ceapa verde taiat).
Pentru a prepara perisoarele puneti carnea tocata intr-un vas incapator peste care adaugati oul, cealalta ceapa tocata...
Se pune la fiert carnea in apa cu putina sare si se ia spuma. Cand aceasta nu se mai formeaza se adauga ceapa tocata, cartofii taiati cuburi, morcovul rondele si fasolea verde taiata bucati.
Cand legumele si carnea s-au fiert se adauga pasta de tomate.
Se mai lasa la fiert cam 10 minute...
Pea & Mint Soup
Fierbeti ceapa verde tocata marunt cu cartoful si usturoiul pisat in supa de pui sau legume. Dati in fiert apoi reduceti focul si fierbeti pana ce legumele sunt moi. Adaugati mazarea si fierbeti pentru 5 minute. Nu fierbeti mai mult caci mazarea isi va pierde din gust....
Supa cu varza de Bruxelles
Curatati verzele de frunzele exterioare si crestati cotoarele apoi fierbeti-le intr-un litru de apa cu o lingura de sare. Stiu ca este multa sare dar aceasta ajula la eliminarea gustului amar al verzei. Opariti-le circa 3 minute, aveti grija insa sa nu le fierbeti mai mult. Scurgeti-le intr-o...
Supa crema de rosii a la Jamie Oliver
Tocati ceapa, morcovii, telina, si usturoiul apoi caliti in putin ulei de masline. Acoperiti oala cu un capac si lasati pe foc mic pentru 10-15 minute, amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca. Cand legumele s-au calit adaugati 1,5 l pa calduta, pudra de legume sau pui (daca decideti sa...
Supa de spanac
Dezghetati spanacul si tocati-l marunt. Taiati ceapa si caliti-o in putin ulei, adaugati paprika si amidonul amestecand energic. Stingeti cu apa rece continuand sa amestecati sa nu se formeze cocoloase. Adaugati spanacul si lasati la foc potrivit cam 10 minute sau pana ce...
Ciorba de pui cu legume
Se spala aripioarele si se pun la fiert in putina apa cu un praf de sare. Adunati spuma din cand in cand. Cand spuma a incetat sa se adune adaugati legumele taiate marunt si cubul de supa. Lasati sa fiarba pe foc mic si acoperiti oala cu un capac, cand legumele s-au...
Supa de rosii
Taiati legumele (in afara de rosii) in cuburi mici si caliti-le in putin ulei cu un praf de sare si piper. Cand legumele s-au calit adaugati apa (in functie de cata supa vreti sa faceti) cubul de legume si rozmarinul apoi lasati sa dea in fiert. Adaugati rosiile cand...
Supa de pui cu tarhon si crutoane
Tocati ceapa marunt si puneti la calit cu untul. Cand ceapa s-a calit, taiati puiul in fasii subtiri adaugati-l peste ceapa si amestecati bine. Adaugati jumatate din supa de pui (eu am strecurat apa in care am fiert puiul in care am mai adaugat un cub de condiment de...
Ciorba De Salata Verde Cu Bacon Si Omleta
Taiati bacon-ul in fasii subtiri si puneti-l la prajit in putin ulei. Spalati salata frunza cu frunza si taiati-o in fasii subtiri. Cand bacon-ul a inceput sa se prajeasca adaugati salata si amestecati bine. Cand salata sa calit...
Supa De Pui Cu Galuste
Puneti puiul la fiert intr-o oala cu apa si un praf de sare, adunati spuma si cand aceasta nu se mai formeaza adaugati ceapa, morcovul si telina intregi. Cand puiul sa fiert scoateti legumele si carnea intr-un castron, strecurati zeama cel mai bine printr-o sita de...
Ciorba de legume
Pentru inceput puneti pe foc o oala cu apa si un praf de sare, apoi sa trecem la pregatitul legumelor, taiati cartofii cuburi. Taiati morcovul si pastarnacul bastonase, tocati ceapa marunt si taiati fasolea verde feliute. Spalati si tocati spanacul daca este verde, daca folositi congelat il...
Ciorba de perisoare
Puneti la fiert cartoful taiat cuburi, morcovul rondele, fasolea verde taiata fasii si o ceapa tocata marunt(eu am pus ceapa taiata pe jumate si un fir de ceapa verde taiat). Pentru a prepara perisoarele puneti carnea tocata intr-un vas incapator peste care adaugati oul, cealalta ceapa tocata...
Ciorba de porc cu legume
Se pune la fiert carnea in apa cu putina sare si se ia spuma. Cand aceasta nu se mai formeaza se adauga ceapa tocata, cartofii taiati cuburi, morcovul rondele si fasolea verde taiata bucati. Cand legumele si carnea s-au fiert se adauga pasta de tomate. Se mai lasa la fiert cam 10 minute...