Ciorba de perisoare

de Anamaria Cook in Ciorbe, 28 Mar 2012 | 4303 vizualizari

 

Este una din preferatele mele, desi sunt putin cam departe de Romania nu pot rezista fara o ciorbita buna.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de vita tocata
  • un ou
  • 2 cepe
  • un morcov
  • un manunchi de pastai
  • 2 felii paine inmuiate in lapte
  • 5 linguri orez
  • 1 cartof
  • o lingura bors magic
  • o lingura pasta tomate
  • o lingura leustean uscat(puteti folosi si leustean verde)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Puneti la fiert cartoful taiat cuburi, morcovul rondele, fasolea verde taiata fasii si o ceapa tocata marunt(eu am pus ceapa taiata pe jumate si un fir de ceapa verde taiat).

Pentru a prepara perisoarele puneti carnea tocata intr-un vas incapator peste care adaugati oul, cealalta ceapa tocata cat de marunt puteti (eu nu am rezistat sa nu pun si un fir de ceapa verde), feliile de paine scurse de lapte, orezul spalat si scurs si un praf de sare si piper apoi amestecati totul bine.

Dupa ce ati amestecat toate ingredientele, luati carne cat incape intr-o lingura dati-o prin faina si formati perisoarele. Apoi punetiile deoparte pe o folie de aluminiu.

Cand ati terminat toata carnea, punetile perisoarele in oala una cate una si lasati sa fiarba la foc mic, potriviti de sare si acoperiti oala.

Cand perisoarele s-au fiert adaugati pasta de tomate si borsul, lasati sa mai fiarba 10-15 minute.

  La final adaugati leusteanul, mai lasati pe foc 2-3 minute.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

deyutzky 1

29.03.2012, 00:50

preferata mea ciorba de perisoare foarte buna

MIUTA 1

29.03.2012, 14:23

Foarte buna

Zamfira 1

30.03.2012, 22:48

ciorba nr.1!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare