Doralinda

1

Bucataras
incepator

Monte Carlo (+ Grecia)

Bucataras din 13.03.2011

RETETE193
PRIETENI229
Retete / Pizza

Koulouria Thessalonikis (covrigi din zona Salonic)

In Piine la 30 Sep 2013

Turnam faina in vasul de la mixer, apoi zaharul, sarea, drojdia, uleiul si tahina. Adaugam si apa calduta si mixam la robot cu ajutorul cricului de framantat ptr cca 15 minute. Cand aluatul e destul de tare, oprim robotul, impartim aluatul in 10 bucati. Punem restul de apa intr-un vas apoi...

Paine neagra

In Piine la 26 Mai 2013

Va voi prezenta reteta in varianta cu masina de paine sau cu un robot de patiserie in care sa aiba paleta si carligul de amestecat. Puneti toate ingredientele in ordinea in care sunt scris, important e sa nu aiba contact drojdia cu apa, din aceasta cauza o veti pune ultima. Puneti programul...

Pizza cu sunca si mozzarella

In Pizza la 12 Mar 2013

Ungem o tava cu putin ulei, punem aluatul , il ungem cu putin ulei, apoi deasupra turnam sosul care trebuie sa fie rece, presaram putin cimbru uscat, asezam bucatele mici de sunca si deaupra punem felii subtiri de branza mozzarella. Punem la cuptorul preincalzit la 230 C ptr cca 10-15 min.(...

Aluat pentru pizza

In Pizza la 12 Mar 2013

Eu am facut aluatul de pizza la masina de paine, punand intai lichidele apoi restul de ingrediente si am dat la programul framantare si dospire, dar daca nu aveti masina, va voi zice cum sa faceti. Intr-un vas, amestecam toate ingredientele si framantam cca 7-8 min. Facem aluatul de...

Paine semi-integrala

In Piine la 5 Feb 2013

Ptr framantare si crestere eu am folosit masina de facut paine, deci am pus intai lichidele, apoi sarea, urmatoarele ingrediente. Am pus programul de framantare care dureaza cca 1 ora si 30 min (masina moulinex, programul 13). Cand a fost gata, am scos aluatul si am mai framantat inca odata...

Paine Ciabatta

In Piine la 26 Ian 2013

Punem in masina de paine intai lichidele, apoi sarea, faina si la urma drojdia si punem la programul ptr framantare si dospire ( ptr cine are moulinex e programul 13), dureaza in jur de o ora si jumatate. Cand e gata, scoatem coca si mai framantam putin apoi facem formele dorite . Cuptorul il...

Painea lui Ruxy

In Piine la 20 Ian 2013

Am pus in masina de paine intai lichidele(fara galbenus si lapte), apoi sarea, zaharul, faina si drojdia. Am ales programul ptr framantare si crestere(programul 13 la masina moulinex), care dureaza cam o ora si jumatate. Cand a fost gata, am scos aluatul si am mai framantat-o putin pe masa...

Paine taraneasca greceasca

In Piine la 9 Ian 2013

Ptr a prepara aceasta paine traditionala greceasca e imperativ sa folositi faina ceruta in reteta, ptr ca e bogata cu cca 35% gris fin. Puneti drojdia intr-un bol cu cca 240 ml apa calduta si topiti-o cu ajutorul unei furculite si adaugati faina cat sa devina o pasta groasa, apoi o lasati...

Focaccia

In Piine la 2 Dec 2012

In masina de paine, turnam in ordinea urmatoare apa, uleiul, sarea, faina si drojdia si dam drumul la masina la programul 13 ( daca aveti masina moulinex, e un program ptr framantat si dospit ). O lasam o ora dupa dupa care scoatem compozitia si o impartin in doua sau patru bucati mai mici, le...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 02.10.2016

Tort Marin

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Ai vrut sa ai hainele calcate pentru astazi; solutia ta a fost sa le bagi între saltea si pat înainte de culcare. A functionat, asa-i?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]