publicat la 03.11.2014
publicat la 31.10.2014
publicat la 22.10.2014
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Creier pane
1.Curatati si spalati foarte bine creierul. 2.Turnati 2 litri de apa in oala interioara si adaugati creierul,otetul si 1/2 lingurita cu sare. 3.Apasati butonul MENU ,selectati programul BOIL .Setati timpul pentru 10 minute,inchideti capacul si apasati START .Cand programul s-a finalizat...
Omleta la Multicooker
1. Amestecati toate ingredientele intr-un bol. 2. Puneti uleiul in oala interioara.Apasati MENU,selectati programul BOIL si setati timpul pentru 12 minute. 3. Dupa 1 minut puneti amestecul cu oua,si inchideti capacul. 4. Cand programul este finalizat,Multicooker-ul trece automat pe modul...
Clafoutis cu rosii cherry
1.Incalziti cuptorul la foc mediu. 2.Spalati rosiile cherry,apoi uscati-le bine si asezati-le intr-o tava sau vas de yena uns cu ulei. 3.Presarati peste rosii, ceapa verde taiata si bucati de branza.(Eu am pus si putin ardei gras taiat pentru ca ne place,insa reteta originala nu are.)...
Aperitiv drob de pui
1.Spalati ficatul si carnea de pui, apoi le puneti la fiert in oale separate. Dupa ce s-au fiert le scurgeti de apa si le tocati marunt. 2.Puneti ouale la fiert timp de 7 minute. 3.Cat timp fierbe ficatul si carnea spalati si tocati ceapa, usturoiul, patrunjelul si mararul. Puneti totul...
Oua rosii
1.Spalati si degresati cu apa calduta ouale,apoi le uscati cu servete de bucatarie. 2.Puneti ouale la fiert timp de 7-8 minute in apa cu sare si otet. 3.Cand sunt gata le scoateti si le lasati timp de 3 minute sa se racoreasca. 4.Puneti in palme vopsea de diferite culori,apoi luati...
Dovlecei cu branza la cuptor
Se spala bine dovleceii,se taie pe lung apoi se prajesc in ulei de masline pana se rumenesc putin.Se scot si se aseaza intr o tava de inox sau vas de iena. Branza data pe razatoarea marea se amesteca cu ouale batute,cateva fire de tarhon,grisul,piperul si chimenul.Se gusta si numai daca e...