Oua rosii

de camelia75 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2013 | 5852 vizualizari

 

Stiu ca nu este o mare “inginerie” vopsitul oualelor,insa am ales sa pun si aceasta varianta a vopsirii lor, deoarece multi cititori ai blog-ului mi-au cerut-o.

 

INGREDIENTE

  • Oua vopsea de oua tipografica(se gaseste in piata)
  • 2 linguri otet
  • 1 lingura de sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii:

1.Spalati si degresati cu apa calduta ouale,apoi le uscati cu servete de bucatarie.

2.Puneti ouale la fiert timp de 7-8 minute in apa cu sare si otet.

3.Cand sunt gata le scoateti si le lasati timp de 3 minute sa se racoreasca.

4.Puneti in palme vopsea de diferite culori,apoi luati oul(inca cald,pentru a se usca repede) si rotiti-l pana ce va fi frumos colorat.

TIPS-URI

1

Spalati si degresati foarte bine ouale inainte de a le fierbe,iar pentru o culoare intensa ar fi indicat sa folositi ouale albe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui