Este asa de buna si pufoasa...si foarte rapida ! Yummy!
Vom separa albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma.
Galbenusurile le frecam cu indulcitorul pana se albesc dupa care adaugam amidonul, esenta,cacaoa si praful de copt.
Vom incorpora albusurile peste galbenusuri si amestecam usor.
Coacem in tava de la aragaz tapetata cu foaie de copt timp de 15 minute(sau mai mult daca e cazul, la mine atat a durat).
Punem aluatul obtinut pe un prosop umed ( eu am pus pe o foaie de copt umezita).
Pregatim si crema: amestecam ouale cu indulcitorul, amidonul, esenta, turnam lapte putin cate putin si amestecam. O punem la foc mic si amestecam cu telul pana se ingroasa.
O lasam 10 minute deoparte dupa care adaugam nuca de cocos.
O intindem pe foaia de rulada si incepem sa rulam cu grija, pentru a nu se rupe. O impachetam in folie alimentara si o lasam la frigider o ora, doua inainte de a o servi.