Aperitiv drob de pui

de camelia75 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2013 | 96132 vizualizari

 

Pentru ca la noi in familie nu este nici un fan al carnii de miel, am ales varianta drobului de pui. Cei mici ai mei nu iubesc ficatul de orice fel ar fi el, insa in drob l-au acceptat!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat de pui
  • 300 gr carne de pui (pulpe dezosate sau piept de pui)
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 6 oua fierte
  • 7 oua crude
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv drob de pui:

1.Spalati ficatul si carnea de pui, apoi le puneti la fiert in oale separate. Dupa ce s-au fiert le scurgeti de apa si le tocati marunt.

2.Puneti ouale la fiert timp de 7 minute.

3.Cat timp fierbe ficatul si carnea spalati si tocati ceapa, usturoiul, patrunjelul si mararul. Puneti totul intr-un vas incapator si adaugati ouale batute, sarea si piperul.

4.Intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei asezati un strat din compozitie, apoi ouale fierte si acoperiti cu restul de compozitie.

5.Dati la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 60 minute sau pana cand este rumenit frumos deasupra.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui