Lorra

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 21.11.2011

RETETE121
PRIETENI235
Retete / Aperitive / Garnituri

Cosulete de Paste

In Aperitive / Garnituri la 19 Apr 2014

Se spala rosiile si se taie cate un capac pe partea superioara, apoi se scoate miezul cu ajutorul unei linguri. Branza se da prin razatoarea mare si se amesteca cu smantana. Se umple fiecare rosie cu compozitia de branza, se taie fasii de ardei gras din care se fac manerele cosuletelor,...

Tartine cu Ceva Fin

In Aperitive / Garnituri la 27 Sep 2013

Se fierbe oul si se taie cubulete mici, iar painea se prajeste. Cascavalul se da pe razatoare si legumele se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele cu crema de branza si un praf de sare. Se serveste pe feliile de paine prajita.   Pofta buna !  

Tarta aperitiv in vas Zepter

In Aperitive / Garnituri la 4 Aug 2013

Faina se amesteca cu praful de copt, sarea si piperul si se toarna peste laptele caldut amestecat cu ouale batute. Se toaca patrunjelul, se taie ardeiul cubulete, la fel si salamul si se adauga in aluat. In vasul Zepter se aseaza hartia de copt si se toarna aluatul pentru tarta. Deasupra...

Friganele - Mic Dejun

In Aperitive / Garnituri la 27 Iun 2013

Se bat ouale intr-un bol si se adauga sare dupa gust. Feliile de paine se trec prin ou si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajesc pe ambele parti, cand sunt gata se scot pe un servetel din hartie pentru a absorbii surplusul de ulei. Se feliaza cascavalul si salamul si...

Cartofi noi in untura (cu snitel de pui)

In Aperitive / Garnituri la 16 Mai 2013

Se curata cartofii si se spala. Daca sunt cartofi mici, se lasa intregi, iar daca sunt ceva mai mari se pot taia in jumatati sau mai mici. Intr-un tuci se pune la topit untura, atat cat este necesar sa acopere bine cartofii la prajit. Cartofii se condimenteaza dupa gust si se pun...

Omleta

In Aperitive / Garnituri la 10 Mai 2013

Se sparg ouale intr-un bol si se bat bine, dupa care se adauga sarea dupa gust. Se unge tigaia cu unt si se pun ouale.  Dupa ce s-a rumenit pe o parte, se intoarce cu grija si pe cealalta parte. Pofta buna !

Carnaciori in aluat

In Aperitive / Garnituri la 23 Ian 2013

Se pune faina intr-un castron iar in mijloc se face o gropita in care se adauga drojdia frecata cu sarea si zaharul.  Se adauga oul batut si laptele caldut si se framanta bine cu uleiul. Se lasa la dospit, la loc calduros, pana isi dubleaza volumul. Pe masa de lucru presarata cu...

Minipateuri cu branza

In Aperitive / Garnituri la 15 Noi 2012

Se zdrobeste branza si se amesteca cu un galbenus de ou si coaja de lamaie. Aceasta umplutura se intinde pe toata suprafata foii de aluat (dupa ce acesta a fost decongelat la temperatura camerei) se ruleaza, se lipesc capetele si se preseaza usor.  Se unge cu un galbenus de ou si se...

Pizza

In Aperitive / Garnituri la 27 Mai 2012

Se framanta aluatul pentru pizza : se cerne faina intr-un castron, separat se amesteca cubul de drojdie cu sarea si putin zahar si se adauga peste faina.  Se adauga apa calduta si se framanta bine impreuna cu uleiul, dupa care se da la frigider pentru 20-30 min.  Intre timp se...

Oua umplute - Soricei

In Aperitive / Garnituri la 31 Mar 2012

Ouale spalate, fierte si racite le-am decojit si taiat pe lung in doua parti egale. Intr-un castron am pus galbenusurile impreuna cu putina branza maruntita, o lingurita de unt la temperatura camerei, putin iaurt si putin mustar. Toate acestea le-am amesteca bine pana ce au devint o pasta. Cu...

Cremwursti in aluat si chifle

In Aperitive / Garnituri la 20 Feb 2012

Se pune faina intr-un castron iar in mijloc se face o gropita in care se adauga drojdia frecata cu sarea si zaharul. Se adauga oul si laptele caldut si se framanta bine bine cu uleiul. Se lasa la dospit, la loc calduros, pana isi dubleaza volumul. Pe masa de lucru presarata cu faina, se...

Cartofi la cuptor cu carnaciori

In Aperitive / Garnituri la 18 Ian 2012

Se curata cartofii si se feliaza la dimensiunile dorite. Ceapa se taie rondele sau solzisori, iar ardeiul se taie fasii subtiri. In tava se pune uleiul si se tapeteaza cu putin pesmet dupa care se aseaza cartofii, ceapa si ardeiul gras.  Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cimbru...

Chiftelute de pui la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 11 Ian 2012

Se curata/spala ceapa, usturoiul si patrunjelul si se toaca marunt. Morcovul se curata si se da pe razatoarea mica. Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu legumele, oul, sarea si faina. Se unge o tava cu putin ulei (unt) se formeaza chiftelutele de marimea dorita si se da la...

Crochete de pui cu cascaval

In Aperitive / Garnituri la 21 Noi 2011

Se amesteca carnea de pui cu sare, si se taie cascavalul felii, in forma patrata. Se i-a putina faina in palme si se modeleaza carnea de pui peste fiecare bucatica de cascaval. Se da apoi fiecare crocheta, prin oul batut, lapte si pesmet si se prajesc in ulei incins. Se servesc ca...

Afisate 1 - 14 din 14 retete    

Postari recente

publicat la 13.02.2015

Ciorba de cartofi cu smantana

publicat la 12.02.2015

Pandispan cu lamaie si glazura

publicat la 08.02.2015

Sarmale

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

”Cand o sa mai slabesti si tu?”

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]