Cosulete de Paste

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2014 | 4062 vizualizari

 

Cosulete pline de culoare si veselie pe masa de Paste.
Asa se poate pregati un aperitiv gustos, rapid si haios :)

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii potrivite
  • 200 gr. branza telemea
  • 300 gr. smantana
  • ardei gras (manerele cosuletelor)
  • castravete
  • patrunjel
  • morcov (decor floricele)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de Paste:

Se spala rosiile si se taie cate un capac pe partea superioara, apoi se scoate miezul cu ajutorul unei linguri.

Branza se da prin razatoarea mare si se amesteca cu smantana.

Se umple fiecare rosie cu compozitia de branza, se taie fasii de ardei gras din care se fac manerele cosuletelor, apoi se aseaza frunze de patrunjel si felii de castravete pentru decor.

Tot pentru decor - floricele din morcov.

Paste Fericit !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de Paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (32)

Ubulika 1

24.04.2014, 17:24

Lorra 1

24.04.2014, 18:36

Ubilika

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 09:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Covridog