Uleiul de nuci – inedit, gustos, hranitor, sanatos

Postat de Cristi_Roman in Alimente pe 3 Mai 2011 | 5313 vizualizari

Comentarii (6)

04.05.2011, 10:54

si eu il folosesc in salate dar destul de rar si nu ca nu mi-ar placea,insa consum salata cred ca zilnic..si e exorbitant de scump..ff putina lume si-l permite zilnic)..

Lau

Lau
04.05.2011, 13:39

foarte bun uleiul dar cam scump

04.05.2011, 20:26

Pai Cristi tu te-ai indragostit de ....ulei? Uooooooooff
lasand gluma la o parte,pastele alea arata minunat,chiar daca eu am sa las fructele de mare in farfurie

04.05.2011, 23:13

Exceptional articol...multumesc

05.05.2011, 02:08

@cristinne, sufletista - chiar, da, aveti idee cat e in Romania, chiar sunt curios, aici sticluta de 250ml costa 3 euro.
@diaconta - no comment la prima parte . pastele - da, au aratat minunat in seara aia si tare gustoase si speciale au fost. de la uleiul de nuci, desigur .
@RuxyRux - multumesc mult de tot

05.05.2011, 17:36

in romania e mult mai scump! ff scump!
sub 10 euro sticluta de 250 de ml, nu am vazut pe nicaieri.. si uneori gasesti si la 15 euro chiar spre 20, acelasi gramaj de 250 de ml..depinde de firma!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia