Student in bucatarie (1): introducere in lumea legumelor si a supelor

Postat de Cristi_Roman in Tehnici pe 9 Mar 2011 | 5313 vizualizari

Comentarii (12)

09.03.2011, 18:28

Mult, mult succes ma bucur tare ca ti-ai imbratisat cu adevarat pasiunea si vei face o meseria asa de frumoasa

10.03.2011, 16:46

multumesc mult, Sylvia .
sper sa o practic si sa-mi fie bine.

11.03.2011, 17:57

felicitari!

11.03.2011, 18:12

felicitari si eu vreau sa fac un curs de bucatar

11.03.2011, 18:24

FELICITARI asteptam si alte povestiri si i-ti tinem pumnii sa termini cu bine

11.03.2011, 18:27

Felicitari! Ma bucur pentru tine

13.03.2011, 11:34

Va multumesc mult .

13.03.2011, 11:56

Pot sa te invidiez un pic ?
FELICITARI , ptr visul devenit REALITATE !

13.03.2011, 12:01

Wow, felicitari! ce suuuper! mi-ar placea si mie

16.03.2011, 08:27

Felicitari!Mult succes!

18.03.2011, 22:54

Felicitari, sincer mi-ar fi placut si mie sa fiu acoloi. Interesante articolele astept sa aflu mai multe detalii, sincer pe mine una mai captivat si deja astept numarul 3, felicitari.
Cu mare drag,
Nico

19.03.2011, 14:41

super fain articolul...astept sa vad ce ai mai invatat

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia