Multi ani fericiti si inspirati! - Pledoarie pentru prietenie

Postat de klausenburger_adica Lacrima in Bucataras eFeminin pe 3 Ian 2012, 22:06

Articol pe placul a 19 bucatarasi
comenteaza

Incep anul cel nou si aici, si pe blog, dorindu-va sa fiti fericite si inspirate sau, dupa caz, fericiti si insipirati, Sa va bucurati de noroc si zile senine, de relatii armonioase si pline de semnificatie.

In fiecare inceput de an obisnuiesc sa-mi iau jurnalul si sa imi imaginez traseul de viata pentru cele 300-si-ceva de zile care se aliniaza in fata oricaruia dintre noi. Am ajuns si la capitolul blog, cu care marturisesc sincer ca nu prea stiu ce sa fac. 

Trecand prin blogosfera culinara am vazut si suparari mari, si acuzatii de furturi, si abandonuri ca urmare a acestor suparari, si frustrari, bisericute si bisericute alcatuite ca in viata, de reguli greu de cuprins in cuvinte pentru ca poate fac parte dintr-o chimie a senzatiilor nascute intre oameni. 

Si totusi, din lista de bloguri culinare pe care obisnuiam sa o urmaresc, mai bine de jumatate par a fi abandonate, sau oricum n-au mai fost actualizate in ultimele 4-6-12 luni ori, - ca in cazul acestui blog - au fost actualizate sporadic. Am sesizat ca exista  cateva asemanari intre aceste bloguri: le lipsesc comentatorii, dar au o lista relativ constanta de cititori; lipseste oarecum interactiunea desi nu sunt lipsite de creativitate. Par a fi de regula oameni carora nu le-a lipsit creativitatea, ci prietenii. 

Nu-mi doresc sa devin patetica. Dar mi-as dori in 2012 pentru spatiul virtual culinar sa fie un an in care creativitatea sa fie mai la ea acasa. Mi-as dori sincer ca in 2012 sa fim mai mult noi insine, sa cream mai mult, mai bine, sa apreciem mai mult eforturile celor din jurul nostru, sa ne respectam mai mult, sa avem curajul sa ne jucam in bucatarie cu riscul de a mai si gresi. 

La multi ani tuturor!

Comentarii (16)

Ina

Ina
06.01.2012, 21:31

Sa fie cum ai grait, klausenburger! La Multi Ani!

07.01.2012, 21:50

La multi ani si tot ce iti doresti tu sa realizezi!!!

08.01.2012, 14:53

Multumesc dragele mele. Sa fie si pentru voi un an asa cum vi-l imaginati, cum vi-l doriti si cand va pleca sa va lase pe chip un zambet multumit si implinit.

Diaconta... asa e. Am blogul de ceva ani (cred de prin 2008, daca bine tin minte). Nu am fost tipul de blogger foarte constant din lipsa de timp, dar si din nestiinta de a face SEO si alte asemenea uneori. Inca nu stiu ce sa fac cu el. Mi-e si drag, ca am muncit pe el, mi-e si neclar la ce anume foloseste de fapt. Pana una-alta, cred ca intr-un fel sau altul poate fi de folos si cand nu mai pot de dorul de a scrie, scriu acolo, scriu aici si e mai bine.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia