Postat de Adinuta in Condimente pe 4 Dec 2011 | 6041 vizualizari
. Daca n-am mancat la ghimbir de cand lucrez in restaurantul asiatic de mi-a iesit pe nas . Folositi-l cu incredere si la supe sau ciorbe, desi nu suntem obisnuiti, ca romani, sa facem asta; da insa o aroma neasteptata in supe .
Ador sa infuzez la ceai 2 feliute de ghimbir si 2 de lamaie
Am testat dupa o masa ce nu mi-a cazut bine ,sa ingit o feliuta de ghimbir . A avut rezultatul scontat
Mie-mi place mai mult ghimbirul pentru deserturi.L-am folosit in blat de negresa si i-a dat un gust deosebit.
Am vazut o reteta de blat ciocolatos rau,avea si pudra de ghimbir si vin de ghimbir....inca visez la reteta aia,dar nu cred ca gasesc toate ingredientele de-acolo
un tort imbracat in coala de ciocolata,cum am vazut intr-unul din articolele postate de Cristi
Cristi,interesant ce zici,nu ma gandeam sa-l folosesc la supa