Sunt in cautarea unui EXECUTIVE CHEF (BUCATAR SEF) care sa preia coordonarea activitatii de bucatarie in cadrul unui restaurant din Baia Mare – locatie noua care doreste sa se faca remarcata pe piata locala atat printr-o ambianta speciala cat si printr-o calitate superioara a produselor oferite.
Daca sunteti interesat de aceasta pozitie sau puteti sa-mi recomandati persoane ce ar putea fi interesate, va rog sa ma contactati pe adresa: [email protected].
Responsabilitati
-
Propune meniul, se ocupa de permanenta ingrijirea acestuia si de imbogatirea lui
-
Elaborează rețetele standard, tehnicile de preparare și de prezentare a produselor alimentare, ajuta la asigurarea permanenta calitatii produselor oferite, propune solutii pentru a minimiza costurile preparatelor, ajuta la stabilirea preturilor de vanzare a produselor din meniu
-
Realizeaza traininguri cu personalul din bucatarie, il pregateste si supervizeaza in realizarea preparatelor din meniu si in activitatile administrative ale bucatariei
-
Coordonează activitatea desfasurata de bucătari si ajutoare pentru a se asigura că prepararea alimentelor este economic și tehnic corecta și conform bugetului stabilit
-
Aprobă achiziționarea de produse și materie prima
-
Se asigură că standardele de salubritate, curățenie și siguranță sunt menținute la cele mai inalte standarde
-
Participa in mod activ la recrutarea personalului potrivit pentru bucatarie
Cerinte
-
Experienta relevanta in bucataria internationala (specific mediteranean)
-
Experienta in coordonarea activitatii si personalului de bucatarie
-
Capacitatea de a gestiona un volum ridicat de munca si flexibilitate in actiuni
-
Abilitati de coordonare a unei echipe
-
Gandire pozitiva, entuziasm si creativitate