Mimi Nicolae, sous-chef Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor: "Vizitez des bucataras.ro"

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 29 Sep 2014, 19:55

Articol pe placul a 21 bucatarasi
comenteaza
Cu Mimi Nicolae, sous-chef “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor”, ne intilnim in reality showul Antenei 1, in fiecare luni de la 20.30. O mama care se mandreste cu fiul ei de 21 de ani si care marturiseste ca viziteaza des bucataras.ro, inspirindu-se din retetele frumoasei noastre comunitati! 
 

Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?
Ma numesc Mimi Nicolae, sunt directorul unei firme de transport, ma ocup si de un service auto, am un copil de 21 de ani cu care ma mandresc. Sunt pasionata de bucatarie si gatesc aproape non-stop, organizez evenimente culinare si, de curand, am acceptat provocarea de a fi ajutor in bucataria ”Hells’ Kitchen – Iadul Bucatarilor”.
 
2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?
Cred ca in primul rand apreciaza sinceritatea. Si faptul ca ii invit la masa foarte des. J
 
3. Ce pasiuni ai?
Pasiunea mea este gatitul, fara niciun dubiu.
 
4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?
Cel mai indraznet plan pe care il am sper si cred ca va lua viata cat de curand. E vorba de un restaurant propriu, imi doresc foarte mult asta, sper ca pana la primavara sa se concretizeze ceva in acest sens si sa va dau vesti bune.
 
5. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?
Gatesc de cand ma stiu si o fac cu placere de fiecare data. In adolescenta am gatit de nevoie, insa treptat am descoperit cat de mult imi place, mi-am dat seama ca gatitul imi da o stare de bine. Nu ma plictisesc niciodata in bucatarie si mereu descopar ceva nou. Ca sa nu mai zic ca atunci cand oamenii sunt incantati de ceea ce pun pe masa, eu sunt cea mai fericita.
 

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?
Sa stii ca nu sunt o gurmanda. Mie nu imi place sa mananc, imi place sa gatesc si sa ii privesc pe altii cand mananca, sa le vad chipurile multumite atunci cand se infrupta din preparatele mele. Imi aduc aminte ca in copilarie imi placeau mult friganelele, acele felii de paine inmuiate in lapte, date prin ou, prajite in tigaie si date prin zahar. Gustul lor imi aminteste de copilarie.
 
2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?
As manca in fiecare zi fructe si legume crude si nu m-as satura.
 
3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?
In Franta. E vorba de un risotto cu spuma de lapte. Avea o textura cu totul si cu totul aparte.
 
4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?
Imi place sa gatesc muschi de vita, in toate felurile: crusta, cu bacon, simplu, cu legume, cu sosuri etc. Imi iese foarte bine si cred ca este unul dintre punctele mele forte in bucatarie.
 
5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?
E legat de plating, de aranjatul in farfurie si am primit pontul chiar de la chef Florin Dumitrescu. Ma sfatuiesc destul de des cu el si de fiecare data reusesc sa fac farfurii interesante, zic eu.
 
6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?
Sunt destul de atenta, nu imi amintesc sa fi facut boacane. Sigur, au fost preparate care nu mi-au iesit din prima, uneori le-am ars, dar am perseverat, am tot incercat pana am ajuns la formula care m-a multumit. Bucatarie buna fara exercitiu nu exista. 
 
7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?
Gandaci, serpi, maimute. Clar nuuuuuu! J 
 

Desertul

1. Ce ti se pare sexy?
Privirile furate. J
 
2. La ce visezi?
Ma simt o femeie implinita, am tot ce imi doresc: o familie frumoasa, proiecte interesante si provocatoare, o viata frumoasa, o pasiune care imi umple sufletul de bucurie. Si multumesc lui Dumnezeu pentru tot. Daca reusesc sa deschid si un restaurant, oare la ce as mai putea visa?!
 
3. Ce urasti cel mai mult?
Minciuna si neseriozitatea.
 
4. Cum te relaxezi?
Cel mai mult ma relaxeaza o cina in familie: mancare buna, un pahar de vin rosu, cei dragi langa mine.
 
5. Genul de muzica preferata? 
In general imi plac toate genurile de muzica, insa preferata mea este muzica anilor ’80.
 

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici: 
Recunosc ca va vizitez destul de des, Bucataras.ro este un site care ma inspira. Va doresc sa cresteti si mai mari, sa adunati in jurul vostru cat mai multi oameni care impart aceasta frumoasa pasiune pentru gatit si sa ne dati cat mai multe idei culinare!

  

Comentarii (6)

29.09.2014, 20:56

29.09.2014, 21:00

02.10.2014, 20:40

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs