De ce cad aluaturile dupa coacere?

Postat de Adinuta in Bucataras eFeminin pe 9 Dec 2011 | 31466 vizualizari

Comentarii (8)

09.12.2011, 19:18

si eu mai patesc cateodata

09.12.2011, 19:27

se mai intampla

09.12.2011, 21:29

se intampla

10.12.2011, 16:53

nu mai imi aminti ani intregi nu am avut rateuri iar acum trei saptamani Flop ,asta e

Ina

Ina
10.12.2011, 17:22

1. Eu daca bat bine albusurile cu putina sare, sunt sigura ca rezultatul va fi multumitor ( daca si celelalte ingrediente au fost pastrate 30 minute la aceeasi temperatura , inainte de incorporare).
2. Pe de alta parte, important este ca zaharul sa nu fie umed, cocoloase... ( Am avut odata zahar PIC - de la nenea Penescu ... din cauza umiditatii crescute mi-a tras tot blatul in jos si am obtinut ....cauciuc in loc de blat )
3. Chiar si esenta in cantitate prea mare poate dauna aluatului.
Acum mai ziceti si voi

10.12.2011, 17:44

Hai sa va mai spun si eu...daca aveti in jur mici pofticiosi langa un chec abia scos din cuptor...si-l dati la receeeee...sa nu va mire ca atunci cand il veti aduce inapoi la temperatura camerei. sau poate chiar inainte, la locul faptei...va face buffff

Ina

Ina
12.12.2011, 18:06

Si mai e ceva : daca opriti focul, nu lasati checul in cuptor, in ideea de a-l mai tine la cald ! Ba chiar scoateti-l imediat si din forme , altfel va scadea in inaltime destul de mult.

07.05.2019, 09:38

Folositor articol

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia