Bolul cu petale de trandafiri si lamaie

Postat de mihaelar63 in Tehnici pe 27 Iul 2014 | 4791 vizualizari

Comentarii (6)

28.07.2014, 09:01

In unele cazuri iti aduc servetele umede

28.07.2014, 09:01

In unele cazuri iti aduc servetele umede

28.07.2014, 18:02

Servetelele umede sunt inventate dar acum mai recent . Bune si acele in lipsa de altceva ))

31.07.2014, 22:08

Fain asa ceva..

Ina

Ina
03.08.2014, 19:55

Ce-mi place

16.08.2014, 15:01

Si eu cunosc de cativa ani obiceiul asta,iar la mesele de Duminica sau de sarbatori,cand servim ceva mai sofisticat,la ziua cuiva din familie sau la masa de sarbatori,fac si eu asa. E ceva cu adevarat foarte frumos si incantator. ♥♥♥♥♥♥

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia