Beneficiile utilizarii ghimbirului

Postat de andaoana in Condimente pe 4 Noi 2013 | 4663 vizualizari

Comentarii (5)

04.11.2013, 11:59

04.11.2013, 12:22

daaa, e tare bun!

04.11.2013, 15:11

asta mi-ar mie pentru raceala,nu pastile

11.11.2013, 17:28

interesant!

13.11.2013, 00:45

Eu folosesc frecvent ghimbir la ,ceai preparatele de carne, peste . fructe de mare .Chiar si in cafea l-am pus Doar dulciuri inca n-am incercat . Multumesc ca mi-ai amintit sa-l scot iarasi la bataie . Doar e sezonul , nu-i asa ?

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]