Drojdia se amesteca cu zaharul, sarea si putina faina si se lasa sa creasca la loc cald 15 minute.
Intre timp, se amesteca iaurtul cu oul si uleiul, apoi se adauga maiaua obtinuta anterior. Se adauga faina treptat si se amesteca cu mana pana se obtine un aluat omogen. Se transfera pe o...
Intr-un bol, se amesteca apa si drojdia.
Se adauga o cana de faina si sarea. Se amesteca cu o lingura de lemn pana la omogenizare.
Se adauga maslinele, busuiocul, oregano si pudra de usturoi. Se amesteca pana la omogenizare.
Se adauga restul de faina, cate o cana odata...
Se amesteca faina, malaiul si sarea.
Se amesteca apa cu drojdia si zaharul si se lasa cateva minute, apoi se adauga treptat peste faina, amestecand cu mainile, pana se obtine un aluat.
Se transfera pe o suprafata presarata cu faina si se framanta pana devine un aluat elastic si catifelat....
Se amesteca faina, malaiul si sarea.
Se amesteca apa cu drojdia si zaharul si se lasa cateva minute, apoi se adauga treptat peste faina, amestecand cu mainile pana se obtine un aluat.
Se transfera pe o suprafata presarata cu faina si se framanta pana devine un aluat elastic si catifelat....
Se amesteca faina, malaiul si sarea.
Se amesteca apa cu drojdia si zaharul si se lasa cateva minute, apoi se adauga treptat peste faina, amestecand cu mainile pana se obtine un aluat.
Se transfera pe o suprafata presarata cu faina si se framanta pana devine un aluat elastic si catifelat....
Se amesteca faina, malaiul si sarea.
Se amesteca apa cu drojdia si zaharul si se lasa cateva minute, apoi se adauga treptat peste faina, amestecand cu mainile pana se obtine un aluat.
Se transfera pe o suprafata presarata cu faina si se framanata pana devine un aluat elastic si...
Pentru aluatul de pizza, drojdia se sfărâmă într-o farfurie și se adaugă sarea. Se amestecă cu o furculiţă până se lichefiază.
Într-un bol se așează făina, se face o mică adâncitură în mijloc şi se adaugă drojdia, apa, zahărul si...
Drojdia se fărâmă într-o farfurie și se adaugă sarea. Se amestecă cu o furculiţă până se lichefiază.
Într-un bol se așează făina, se face o mică adâncitură în mijloc şi se adaugă drojdia, apa, zahărul, uleiul, oregano şi...
Într-un vas, se dizolvă zahărul în apa călduță. Se adaugă drojdia și se lasă 10 minute, până devine spumoasă.
Se amestecă făina cu praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Se amestecă iaurtul cu laptele și se adaugă peste drojdie. Se adaugă...
Se amestecă făina cu mălaiul și puțină sare.
Separat se amestecă apa cu 50 ml de ulei și se adaugă treptat peste făină. Se frământă pe o suprafată presărată cu făină până rezultă un aluat catifelat și elastic.
Se lasă să crească, într-un...
Se amestecă toate ingredientele până se obține un aluat neted care se frămână minim 15 minute pe o planșetă presărată cu făină.
Se transferă într-un vas potrivit pentru cuptor, tapetat cu foaie de copt. Se acoperă cu un prosop umed și se lasă la crescut 2...
Prin amestecarea tuturor ingredientelor se obține un aluat ce se frămână minim 15 minute pe o planșetă presărată cu făină.
Se transferă într-un vas potrivit pentru cuptor, tapetat cu foaie de copt. Se acoperă cu un prosop umed și se lasă la crescut 2 ore. ...
Drojdia se amestecă cu sarea până se lichefiază. Într-un castron, se amestecă cele două tipuri de făină, apoi se adaugă uleiul, zahărul, drojdia și apa. Se frământă aluatul obținut 10-15 minute, până devine catifelat și elastic. Se lasă la crescut 2 ore,...
Drojdia se fărâmă într-o farfurie și se adaugă sarea. Se amestecă cu o furculiţă până se lichefiază.
Într-un bol se așează făina, se face o mică adâncitură în mijloc şi se adaugă drojdia, apa, zahărul, uleiul, oregano şibusuioc. Se...
Se amestecă drojdia cu zahărul, sarea și 100 ml apă călduță. Se lasă la loc călduț până devine spumoasă.
Se adaugă peste faină, se mai adaugă apă, dacă mai este nevoie și se frământă pe o suprafață presărată cu făină 10-15 minute.
Se...
Tortilla se unge cu salsa, iar deasupra se așează legumele într-un singur strat. Deasupra se așează mozzarela ruptă în fâșii. Se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, pe raftul superior pentru 10 minute.
Se adaugă chives și se consumă...
Drojdia se fărâmă într-o farfurie și se adaugă sarea. Se amestecă cu o furculiţă până se lichefiază.
Într-un bol se așează făina, se face o mică adâncitură în mijloc şi se adaugă drojdia, apa, şi sarea. Se amestecă până devine un...
Drojdia se fărâmă într-o farfurie și se adaugă sarea. Se amestecă cu o furculiţă până se lichefiază.
Într-un bol se așează făina, se face o mică adâncitură în mijloc şi se adaugă drojdia, apa, zahărul, uleiul, oregano şi busuioc. Se...
Se încălzește laptele la foc mic. Se ia de pe foc, se adaugă zahărul și se amestecă până zahărul ester dizolvat. Se lasă la răcit până când ajunge la temperatura de aproximativ 40 de grade.
Într-un bol se dizolvă drojdia în apă călduță și se...
Paine coapta in punga magica
Drojdia se amesteca cu zaharul, sarea si putina faina si se lasa sa creasca la loc cald 15 minute. Intre timp, se amesteca iaurtul cu oul si uleiul, apoi se adauga maiaua obtinuta anterior. Se adauga faina treptat si se amesteca cu mana pana se obtine un aluat omogen. Se transfera pe o...
Paine la tigaie fara framantare, cu masline si usturoi
Intr-un bol, se amesteca apa si drojdia. Se adauga o cana de faina si sarea. Se amesteca cu o lingura de lemn pana la omogenizare. Se adauga maslinele, busuiocul, oregano si pudra de usturoi. Se amesteca pana la omogenizare. Se adauga restul de faina, cate o cana odata...
Pizza cu piept de rata afumat
Se amesteca faina, malaiul si sarea. Se amesteca apa cu drojdia si zaharul si se lasa cateva minute, apoi se adauga treptat peste faina, amestecand cu mainile, pana se obtine un aluat. Se transfera pe o suprafata presarata cu faina si se framanta pana devine un aluat elastic si catifelat....
Pizza Margherita la grill
Se amesteca faina, malaiul si sarea. Se amesteca apa cu drojdia si zaharul si se lasa cateva minute, apoi se adauga treptat peste faina, amestecand cu mainile pana se obtine un aluat. Se transfera pe o suprafata presarata cu faina si se framanta pana devine un aluat elastic si catifelat....
Pizza cu ceapa caramelizata, branza albastra si rucola
Se amesteca faina, malaiul si sarea. Se amesteca apa cu drojdia si zaharul si se lasa cateva minute, apoi se adauga treptat peste faina, amestecand cu mainile pana se obtine un aluat. Se transfera pe o suprafata presarata cu faina si se framanta pana devine un aluat elastic si catifelat....
Pizza cu sos Bechamel, sparanghel, oua de prepelita si Coppa
Se amesteca faina, malaiul si sarea. Se amesteca apa cu drojdia si zaharul si se lasa cateva minute, apoi se adauga treptat peste faina, amestecand cu mainile pana se obtine un aluat. Se transfera pe o suprafata presarata cu faina si se framanata pana devine un aluat elastic si...
Pizza cu ciuperci, ceapa caramelizata si Brie
Pentru aluatul de pizza, drojdia se sfărâmă într-o farfurie și se adaugă sarea. Se amestecă cu o furculiţă până se lichefiază. Într-un bol se așează făina, se face o mică adâncitură în mijloc şi se adaugă drojdia, apa, zahărul si...
Pizza cu rucola și Pancetta
Drojdia se fărâmă într-o farfurie și se adaugă sarea. Se amestecă cu o furculiţă până se lichefiază. Într-un bol se așează făina, se face o mică adâncitură în mijloc şi se adaugă drojdia, apa, zahărul, uleiul, oregano şi...
Naan (pâine indiană)
Într-un vas, se dizolvă zahărul în apa călduță. Se adaugă drojdia și se lasă 10 minute, până devine spumoasă. Se amestecă făina cu praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă iaurtul cu laptele și se adaugă peste drojdie. Se adaugă...
Focaccia cu măsline, roșii uscate la soare și rozmarin by Gordon Ramsay
Se amestecă făina cu mălaiul și puțină sare. Separat se amestecă apa cu 50 ml de ulei și se adaugă treptat peste făină. Se frământă pe o suprafată presărată cu făină până rezultă un aluat catifelat și elastic. Se lasă să crească, într-un...
Pâine integrală cu semințe
Se amestecă toate ingredientele până se obține un aluat neted care se frămână minim 15 minute pe o planșetă presărată cu făină. Se transferă într-un vas potrivit pentru cuptor, tapetat cu foaie de copt. Se acoperă cu un prosop umed și se lasă la crescut 2...
Pâine de casă
Prin amestecarea tuturor ingredientelor se obține un aluat ce se frămână minim 15 minute pe o planșetă presărată cu făină. Se transferă într-un vas potrivit pentru cuptor, tapetat cu foaie de copt. Se acoperă cu un prosop umed și se lasă la crescut 2 ore. ...
Bagels
Drojdia se amestecă cu sarea până se lichefiază. Într-un castron, se amestecă cele două tipuri de făină, apoi se adaugă uleiul, zahărul, drojdia și apa. Se frământă aluatul obținut 10-15 minute, până devine catifelat și elastic. Se lasă la crescut 2 ore,...
Pizza cu pui și spanac
Drojdia se fărâmă într-o farfurie și se adaugă sarea. Se amestecă cu o furculiţă până se lichefiază. Într-un bol se așează făina, se face o mică adâncitură în mijloc şi se adaugă drojdia, apa, zahărul, uleiul, oregano şibusuioc. Se...
Ciabatta
Se amestecă drojdia cu zahărul, sarea și 100 ml apă călduță. Se lasă la loc călduț până devine spumoasă. Se adaugă peste faină, se mai adaugă apă, dacă mai este nevoie și se frământă pe o suprafață presărată cu făină 10-15 minute. Se...
Pizza rapidă
Tortilla se unge cu salsa, iar deasupra se așează legumele într-un singur strat. Deasupra se așează mozzarela ruptă în fâșii. Se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, pe raftul superior pentru 10 minute. Se adaugă chives și se consumă...
Pâine georgiană cu brânză
Drojdia se fărâmă într-o farfurie și se adaugă sarea. Se amestecă cu o furculiţă până se lichefiază. Într-un bol se așează făina, se face o mică adâncitură în mijloc şi se adaugă drojdia, apa, şi sarea. Se amestecă până devine un...
Pizza la wok
Drojdia se fărâmă într-o farfurie și se adaugă sarea. Se amestecă cu o furculiţă până se lichefiază. Într-un bol se așează făina, se face o mică adâncitură în mijloc şi se adaugă drojdia, apa, zahărul, uleiul, oregano şi busuioc. Se...
English Muffins
Se încălzește laptele la foc mic. Se ia de pe foc, se adaugă zahărul și se amestecă până zahărul ester dizolvat. Se lasă la răcit până când ajunge la temperatura de aproximativ 40 de grade. Într-un bol se dizolvă drojdia în apă călduță și se...