Satisfyyourcravings

7

Bucataras
Top-Chef

@Utrecht

Bucataras din 29.10.2012

RETETE950
PRIETENI211
Retete / Pizza

Paine coapta in punga magica

In Piine la 25 Apr 2018

Drojdia se amesteca cu zaharul, sarea si putina faina si se lasa sa creasca la loc cald 15 minute.  Intre timp, se amesteca iaurtul cu oul si uleiul, apoi se adauga maiaua obtinuta anterior. Se adauga faina treptat si se amesteca cu mana pana se obtine un aluat omogen. Se transfera pe o...

Paine la tigaie fara framantare, cu masline si usturoi

In Piine la 23 Mar 2018

Intr-un bol, se amesteca apa si drojdia.  Se adauga o cana de faina si sarea. Se amesteca cu o lingura de lemn pana la omogenizare.  Se adauga maslinele, busuiocul, oregano si pudra de usturoi. Se amesteca pana la omogenizare.  Se adauga restul de faina, cate o cana odata...

Pizza cu piept de rata afumat

In Pizza la 12 Dec 2016

Se amesteca faina, malaiul si sarea. Se amesteca apa cu drojdia si zaharul si se lasa cateva minute, apoi se adauga treptat peste faina, amestecand cu mainile, pana se obtine un aluat. Se transfera pe o suprafata presarata cu faina si se framanta pana devine un aluat elastic si catifelat....

Pizza Margherita la grill

In Pizza la 2 Iul 2016

Se amesteca faina, malaiul si sarea. Se amesteca apa cu drojdia si zaharul si se lasa cateva minute, apoi se adauga treptat peste faina, amestecand cu mainile pana se obtine un aluat. Se transfera pe o suprafata presarata cu faina si se framanta pana devine un aluat elastic si catifelat....

Pizza cu ceapa caramelizata, branza albastra si rucola

In Pizza la 19 Iun 2016

Se amesteca faina, malaiul si sarea. Se amesteca apa cu drojdia si zaharul si se lasa cateva minute, apoi se adauga treptat peste faina, amestecand cu mainile pana se obtine un aluat. Se transfera pe o suprafata presarata cu faina si se framanta pana devine un aluat elastic si catifelat....

Pizza cu sos Bechamel, sparanghel, oua de prepelita si Coppa

In Pizza la 25 Mar 2016

Se amesteca faina, malaiul si sarea.  Se amesteca apa cu drojdia si zaharul si se lasa cateva minute, apoi se adauga treptat peste faina, amestecand cu mainile pana se obtine un aluat.  Se transfera pe o suprafata presarata cu faina si se framanata pana devine un aluat elastic si...

Pizza cu ciuperci, ceapa caramelizata si Brie

In Pizza la 15 Oct 2014

Pentru aluatul de pizza, drojdia se sfărâmă într-o farfurie și se adaugă sarea. Se amestecă cu o furculiţă până se lichefiază.  Într-un bol se așează făina, se face o mică adâncitură în mijloc şi se adaugă drojdia, apa, zahărul si...

Pizza cu rucola și Pancetta

In Pizza la 17 Apr 2014

Drojdia se fărâmă într-o farfurie și se adaugă sarea. Se amestecă cu o furculiţă până se lichefiază.  Într-un bol se așează făina, se face o mică adâncitură în mijloc şi se adaugă drojdia, apa, zahărul, uleiul,  oregano  şi...

Naan (pâine indiană)

In Piine la 13 Apr 2014

Într-un vas, se dizolvă zahărul în apa călduță. Se adaugă drojdia și se lasă 10 minute, până devine spumoasă.  Se amestecă făina cu praful de copt și bicarbonatul de sodiu.  Se amestecă iaurtul cu laptele și se adaugă peste drojdie. Se adaugă...

Focaccia cu măsline, roșii uscate la soare și rozmarin by Gordon Ramsay

In Piine la 7 Apr 2014

Se amestecă făina cu mălaiul și puțină sare.  Separat se amestecă apa cu 50 ml de ulei și se adaugă treptat peste făină. Se frământă pe o suprafată presărată cu făină până rezultă un aluat catifelat și elastic.  Se lasă să crească, într-un...

Pâine integrală cu semințe

In Piine la 3 Apr 2014

Se amestecă toate ingredientele până se obține un aluat neted care se frămână minim 15 minute pe o planșetă presărată cu făină.  Se transferă într-un vas potrivit pentru cuptor, tapetat cu foaie de copt. Se acoperă cu un prosop umed și se lasă la crescut 2...

Pâine de casă

In Piine la 2 Apr 2014

Prin amestecarea tuturor ingredientelor se obține un aluat ce se frămână minim 15 minute pe o planșetă presărată cu făină.  Se transferă într-un vas potrivit pentru cuptor, tapetat cu foaie de copt. Se acoperă cu un prosop umed și se lasă la crescut 2 ore. ...

Bagels

In Piine la 21 Feb 2014

Drojdia se amestecă cu sarea până se lichefiază. Într-un castron, se amestecă cele două tipuri de făină, apoi se adaugă uleiul, zahărul, drojdia și apa. Se frământă aluatul obținut 10-15 minute, până devine catifelat și elastic. Se lasă la crescut 2 ore,...

Pizza cu pui și spanac

In Pizza la 12 Apr 2013

Drojdia se fărâmă într-o farfurie și se adaugă sarea. Se amestecă cu o furculiţă până se lichefiază. Într-un bol se așează făina, se face o mică adâncitură în mijloc şi se adaugă drojdia, apa, zahărul, uleiul, oregano şibusuioc. Se...

Ciabatta

In Piine la 7 Feb 2013

Se amestecă drojdia cu zahărul, sarea și 100 ml apă călduță. Se lasă la loc călduț până devine spumoasă.  Se adaugă peste faină, se mai adaugă apă, dacă mai este nevoie și se frământă pe o suprafață presărată cu făină 10-15 minute.  Se...

Pizza rapidă

In Pizza la 5 Feb 2013

Tortilla se unge cu salsa, iar deasupra se așează legumele într-un singur strat. Deasupra se așează mozzarela ruptă în fâșii. Se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, pe raftul superior pentru 10 minute.  Se adaugă chives și se consumă...

Pâine georgiană cu brânză

In Piine la 11 Dec 2012

Drojdia se fărâmă într-o farfurie și se adaugă sarea. Se amestecă cu o furculiţă până se lichefiază. Într-un bol se așează făina, se face o mică adâncitură în mijloc şi se adaugă drojdia, apa, şi sarea. Se amestecă până devine un...

Pizza la wok

In Pizza la 3 Dec 2012

Drojdia se fărâmă într-o farfurie și se adaugă sarea. Se amestecă cu o furculiţă până se lichefiază.  Într-un bol se așează făina, se face o mică adâncitură în mijloc şi se adaugă drojdia, apa, zahărul, uleiul, oregano şi busuioc. Se...

English Muffins

In Piine la 26 Noi 2012

Se încălzește laptele la foc mic. Se ia de pe foc, se adaugă zahărul și se amestecă până zahărul ester dizolvat. Se lasă la răcit până când ajunge la temperatura de aproximativ 40 de grade. Într-un bol se dizolvă drojdia în apă călduță și se...

Afisate 1 - 19 din 19 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]