Aceste chifle mici sunt folosite cel mai des fie la oua Benedict, fie ca gustari pentru ceai împreună cu gem și brânză cremoasă.
Se încălzește laptele la foc mic. Se ia de pe foc, se adaugă zahărul și se amestecă până zahărul ester dizolvat. Se lasă la răcit până când ajunge la temperatura de aproximativ 40 de grade.
Într-un bol se dizolvă drojdia în apă călduță și se lasă pentru 10 minute.
Într-un alt vas, se amestecă laptele cu drojdia, uleiul și jumătate din cantitatea de făină. Se adaugă sarea și restul de făină și se frământă până se obține un aluat ferm care se așează într-un vas uns cu ulei și se lasă la crescut într-un loc cald.
După ce aluatul și-a dublat volumul, se frământă ușor pe o suprafață presărată cu făină, se rulează sub formă de cilindru și se taie felii.
Într-o tavă cu hârtie de copt se presară puțin mălai, se așează feliile, iar deasupra se mai presară puțin mălai. Se lasă la crescut pentru 30 de minute.
Într-o tigaie se încălzește puțin ulei la foc mediu și se adaugă feliile care se gătesc pentru 10 minute pe fiecare parte.
Se pot consuma reci sau calde.
Cantitățile sunt pentru 6 bucăți.