Michelle

1

Bucataras
incepator

Gernika,Pais Vasco

Bucataras din 02.07.2009

RETETE112
PRIETENI69
Retete / Dulciuri

Prajitura cu dovleac

In Prajituri la 3 Dec 2011

Untul la temperatura camerei se omogenizeaza cu zaharul,se adauga oualele pe rand,dovleacul,vanilia si bicarbonatul stins.Se adauga faina.Compozitia se toarna in tava de briose... Se da la cuptorul preincalzit pana trece testul scobitori. se lasa la racit si apoi se taie fiecare briosa...

Prajitura cu crema de portocale si dulceata de zmeura

In Prajituri la 2 Dec 2011

Blat: Se separa oualele,albusurile se bat batz,se adauga zaharul, sucul de portocala si galbenusurile.Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie. Se da la cuptorul incalzit pana trece testul scobitorii. Se lasa la racit si apoi se taie in 3. Sirop...

Amandina la pahar

In Prajituri la 2 Dec 2011

Briose Preparam tavitele ptr briose...le ungem cu unt si tapetam cu faina Separam oualele,batem albusurile spuma,adaugam sucul de portocala,apoi zaharul si galbenusurile..Faina si praful de copt.Punem aluatul in tavitele preparate si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc...

Tort cu zmeura si lamaie

In Torturi la 4 Aug 2011

Blat : Se separa oualele.Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul si apa,se adauga galbenusurile si apoi faina cacao si praful de copt. Se da la cuptor pana trece testul scobitori. Crema lamaie Se prepara budinca din apa,sirop,zahar si praful de budinca..se lasa la racit Frisca...

Prajitura cu doua creme

In Prajituri la 3 Feb 2011

Blat am batut albusurile spuma am adaugat apa ,apoi zaharul,si galbenusurile apoi faina si la cuptor cu el...pana trece testul scobitori. Poze nu am ca nu am avut timp Crema 1 200 ml frisca se pune la foc se adauga si ciocolata si cand ciocolata e topita se ia de pe foc,se...

Tarta de mere si budinca de lamaie

In Prajituri la 13 Oct 2010

Intindem foaia in tava ,curatim 2 mere si le taiem feliute le punem peste foaie,3 lg zahar si scortisoara,dam la cuptor Preparam budinca din lapte,4 lg zahar si cele 2 plicuri de budinca. Scoatem tarta din cuptor ,adaugam budinca,si cele doua mere feliate ,3 lg zahar si scortisoara.Dam la...

Amandine

In Prajituri la 25 Sep 2010

Se face un blat din ingredientele pentru blat Se prepara siropul :se pun toate ingredientele la foc si dupa ce dau un clocot se lasa la racit Crema: 200 ml frisca impreuna cu ciocolata se pun la foc si amestecam pana ce ciocolata se dizolva.Lasam la racit. Se bate 200 ml frisca batz...

Clatite cu branza la cuptor

In Prajituri la 1 Mai 2010

Se fac clatitele,apoi se prepara umplutura: separam oualele,galbenusurile le mixam impreuna cu branza ,coaja de lamaie si stafidele. umplem clatitele cu umplutura le dam forma de sarmale si le punem intr-o tava unsa cu ulei. batem spuma albusurile cu 2-3 lg de zahar,adaugam smantana si...

Lapte cu gris caramelizat

In Prajituri la 22 Mar 2010

Lapte se amesteca cu zaharul si grisul si se pune la foc. Cand incepe sa se ingroase adaugam si dulceata dam focul la mic ,si punem intr-o alta oala zaharul la caramelizat. Cand zaharul e caramelizat,ungem o tava cu el, adaugam  grisul...dam la cuptor cca 10 min Lasam la...

Reteta de preparare a papanasilor

In Prajituri la 19 Mar 2010

Reteta de preparare a papanasilor Branza se amesteca cu grisul,apoi se adauga zaharul si vanilia. Se adauga si oualele pe rand.Se lasa jumatate de ora la odihna.  Se pune apa la fiert impreuna cu rom Intr-o tava larga topiti untul  si adaugati pesmetul si la foc mediu il...

Prajitura cu portocale si crema de lamaie

In Prajituri la 19 Mar 2010

Blatul: Separam oualele,portocala o facem piure,untul il frecam cu zaharul,adaugam galbenusurile,pireul de portocala,batem batz albusurile,omogenizam cele doua compoziti si adaugam faina si praful de copt.Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit...

Tort Denysa

In Torturi la 16 Mar 2010

se face blaturile..eu le-am facut sub forma de inimioara.blat padispan se bate frisca,se face siropul si se prepara fructele Asamblarea: Blat alb,sirop,frisca,portocale,frisca blat negru,sirop,frisca,kiwi,frisca blat alb,sirop,frisca,banane,frisca felii de mandarina,blat alb,sirop frisca...

Guguluf cu mure

In Prajituri la 16 Mar 2010

Se separa oualele,Se bate albusul spuma,se adauga,galbenusurile,uleiul,apa,zaharul si se mixeaza,apoi murele si faina.  Se tapeteaza forma ,se adauga compozitia si se da la cuptor cca 35 min(depinde de cuptor) Se face glazura care se toarna calda peste guguluful rece...

Prajitura cu mere necoapta(de post)

In Prajituri la 12 Mar 2010

Merele impreuna cu 550 ml apa si zaharul se pun la foc,cand fierb se adauga ,praful de budinca diluat in 50 ml apa,cand s-a ingrosat luam de pe foc si adaugam un pic de scortisoara. Se tapeteaza o tava cu folie se adauga jumatate din mere apoi se pune un strat de biscuiti ,merele ramase si...

Inimioare cu crema de capsuni

In Prajituri la 17 Feb 2010

Se separa oualele,se bate batz albusurile impreuna cu apa,galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul.Se amesteca cele doua compoziti se adauga faina,praful de copt si cacao se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata si se da la cuptorul preincalzit cca 30 min.Se lasa la racit...

Briose cu visine

In Prajituri la 9 Feb 2010

Ingredientele pentru blat(briose)fara visine se amesteca pana devin o pasta omogena se pune compozitia in forme si se adauga cate 3 visine la fiecare se da la cuptor in jur de 40 min..foc mediu se face glazura amestecandu-se toate ingredientele si fierbandu-le la bain marie se...

Prajitura bicolora cu fructe

In Prajituri la 8 Feb 2010

Toate ingrediente inafara de cacao se amesteca pana se face o pasta omogena,se imparte in doua compozitia si in una din ele se adauga cacao. Se tapeteaza o tava si se aseaza o ling compozitie alba,una neagra pana terminam compozitia,dam la cuptor preincalzit cca 40 min. Facem siropul,punem...

Prajitura tip Televizor

In Prajituri la 31 Ian 2010

faina,zaharul,uleiul,apa,praful de copt se amesteca bine si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt se adauga capsunile si se baga la cuptor..foc mediu cca 40 min Se lasa la racit se prepara crema,se face o budinca din apa ,zahar si praf de budinca,se bate frisca batz si apoi se...

Mucenici moldovenesti a la Michellle

In Prajituri la 16 Ian 2010

facem un aluat nelipicios din toate ingredientele,lasam la dospit,apoi il impartim in 60 bucati.le dam forma dorita opturi,melci..etc..coacem.Cand ii scoatem din cuptor ii ungem cu miere si presaram nuca macinata. Simplu de facut dar ff gustosi!

Pancove trandafir-gogosi

In Prajituri la 9 Ian 2010

Se face un aluat nelipicios din ingrediente,se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul,apoi se intinde foaie si se taie 3 dimensiuni de discuri. uniti discurile cu ajutorul albusului batut,(albusul se pune doar in mijlocu discului),se apasa cu degetul peste cele 3 discuri (in mijloc) se taie...

Tort cu frisca si dulceata de visine

In Torturi la 18 Dec 2009

Se face un blat padispan din ingredientele pentru blat. Se face siropul,se caramelizeaza zaharul se stinge cu apa si se adauga romul. Se bate batz frisca,mai adugati zahar daca va place mai dulce. Dulceata puneti-o intr-o cratita si incalzito ca sa fie lichida. Se taie blatul in 3....

Mini torturi

In Prajituri la 18 Dec 2009

Se face un blat de nuca si unul normal padispan Se separa oualele,se freaca galbenusul cu zaharul,se bate albusurile batz,apoi se incorporeaza cele doua compoziti se adauga cele 8 lg de nuca mainata si praful de copt,si se da la cuptorul preincalzit cca 30 min,facem testul cu scobitoarea.la...

Milch Schnitte

In Prajituri la 17 Dec 2009

se face mai intai crema ciocolata alba se pune la foc cu 350 ml frisca,cand ciocolata e topita se pune crema la racit,eu am racit-o in zapada:)) in timp ce crema se raceste facem blatul:separam oualele,galbenusul se amesteca cu uleiul,apa,zaharul,se bate albusul spuma si se omogenizeaza...

Prajitura cu mac si glazura

In Prajituri la 13 Dec 2009

Se pune intr-un bol 200 gr margarina inmuiata la temperatura camerei,zaharul pudra,sarea si un plic de zahar pudra.Se mixeaza pana se obtine o crema omogena,in care se incorporeaza treptata apa minerala,faina,nuca,mierea,praful de copt si macul. Se tapeteaza o tava 20x30 si se toarna...

Ciocolata plastica

In Torturi la 12 Dec 2009

se pune ciocolata pe baie de aburi la topit,si cand e topita adaugam mierea si luam de pe foc.amestecam pana ce ciocolata se desprinde de pe pereti oalei.punem pasta in folie si dam la frigider 24 ore.o scoatem din frigider,si apoi modelam ce dorim din ea.  

Semilune

In Prajituri la 11 Dec 2009

Facem crema : se fierbe laptele cu zaharul se adauga budinca,iar cand se raceste se adauga untul. Blatul: Se separa oualele, galbenusurile impreuna cu zaharul se omogenizeaza, iar albusurile se bat spuma cu apa. Se unesc cele doua compozitii, se adauga faina , praful de copt si cacao....

Prajitura desteapta...

In Prajituri la 11 Dec 2009

Am topit untul impreuna cu 5 lg de zahar si 5 de lapte,am lasat la racit si intre timp am omogenizat galbenusurile cu restul de zahar,lapte si cele 5 lg de faina,am adaugat si compozitia de unt si esenta de migdale,am batut spuma albusurile am unit cele doua compoziti ,am turnat intr-o tava...

Dulce de mere

In Prajituri la 11 Dec 2009

facem un aluat nelipicios din oua,drojdie,margarina topita,zahar(dupa gust ,eu am pus cca 5 lg),vanilie,un pic de sare,si faina cat sa devina un luat usor de manevrat.Lasam la odihna pana ce razuim merele,le punem la foc impreuna cu zaharul(la fel dupa gust) si apoi adaugam praful de...

Panetone a la Michelle

In Prajituri la 10 Dec 2009

Faina se opareste cu apa clocotita,Preparam drojdia.apoi adaugam peste faina,adaugam si celelalte ingrediente inclusiv rahat si stafide,framantam bine ..trebuie sa ne iasa un aluat moale...lipicios.lasam 10 min sa se odihneasca ,apoi il punem in 2 tavi de cozonac..sau in ce doriti si il lasam cc...

Cornuri cu fondant de mere

In Prajituri la 10 Dec 2009

Drojdia impreuna cu putin lapte caldut, zahar si faina se amesteca si se lasa la dospit..cand a crescut se amesteca toate ingredientele si se framanta pana ce aluatul se desprinde de pe maini. Se lasa la 'odihna' o ora. Preparam fondantul:curatam merele, la taiem patratele si impreuna cu...

Afisate 1 - 30 din 55 retete    

Postari recente

publicat la 14.10.2015

Cartofi cu Pleurotus la cuptor

publicat la 03.12.2011

Prajitura cu dovleac

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Astazi daca simti ca nu ti se acorda suficienta atentie, te porti ca un copil razgaiat ce esti! Plangi, bati din picior, arati cu degetul si zici doar “Vreau, vreau, vreau”!

 
 
 
Retete preferate
Swirly Brownies

Voturi:31

Amandine II

Voturi:23

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]