Prajitura cu dovleac

de Michelle in Prajituri, 3 Dec 2011 | 4750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 gr zahar
  • 150 gr unt
  • 150 gr pireu dovleac
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 gr faina
  • 2 gr bicarbonat stins (zeama de lamaie)

Decor

  • Frisca
  • vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dovleac:

Untul la temperatura camerei se omogenizeaza cu zaharul,se adauga oualele pe rand,dovleacul,vanilia si bicarbonatul stins.Se adauga faina.Compozitia se toarna in tava de briose...
Se da la cuptorul preincalzit pana trece testul scobitori.

se lasa la racit si apoi se taie fiecare briosa in partea superioara,indreptam  practic varful, astfel obtinem baza. Se intorc cu baza in sus.
Batem frisca cu vanilia si ornam briosele....


sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura rasturnata cu dovleac, biscuiti si alune de padure