Prajitura bicolora cu fructe

de Michelle in Prajituri, 8 Feb 2010 | 6022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina(cana de 250 ml)
  • 500 ml apa
  • 200 ml ulei
  • 1 cana zahar
  • un praf de copt
  • un plic zahar vanilat
  • 2 lg cacao
  • Crema
  • 500 ml frisca hulala
  • 100 gr ciocolata
  • Fructe:
  • 1 banana
  • 3 madarine
  • 2 lg cocos
  • sirop
  • 500 ml apa
  • 100 gr zahar
  • 1 mandarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura bicolora cu fructe:

Toate ingrediente inafara de cacao se amesteca pana se face o pasta omogena,se imparte in doua compozitia si in una din ele se adauga cacao.
Se tapeteaza o tava si se aseaza o ling compozitie alba,una neagra pana terminam compozitia,dam la cuptor preincalzit cca 40 min.

Facem siropul,punem la foc apa si zaharul,razuim coaja de la mandarina si adaugam si mandarina fara coaja in apa,lasam sa fiarba,apoi strecuram si lasam la racit.

Batem frisca batz,luam un sfert din ea si o amestecam cu ciocolata topita,  preparam fructele ,le taiem si le amestecam cu 2 lg de cocos

Asamblare: taiem blatul in doua insiropam,adaugam jumatate din crema alba,fructele, crema cu ciocolata ,blatul insiropat,crema alba,razuim ciocolata si ornam cu ceva fructe!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura bicolora cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura saracului