Briose cu visine

de Michelle in Prajituri, 9 Feb 2010 | 5404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  pentru 16 briose
  • 2 cani faina
  • 5 lg zahar brun
  • 300 ml compot de visine(zeama)
  • visine din congelator sau cele din compot dar fara samburi
  • 100 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • glazura
  • 3 lg cacao
  • 1 lg ulei
  • 1 lg apa
  • 3 lg zahar brun
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu visine:

Ingredientele pentru blat(briose)fara visine se amesteca
pana devin o pasta omogena
se pune compozitia in forme si se adauga cate 3 visine la fiecare
se da la cuptor in jur de 40 min..foc mediu
se face glazura amestecandu-se toate ingredientele si fierbandu-le la bain marie
se glazureaza briosele

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Michelle 1

10.02.2010, 10:21

susu astept impresi...

Michelle 1

10.02.2010, 10:21

mie mi-au placut mult...un pic acrisoare,destul de pufoase...mmmm

elena1988 1

02.02.2011, 16:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata si visine