le-am facut pentru o nunta!
Se face un blat de nuca si unul normal padispan
Se separa oualele,se freaca galbenusul cu zaharul,se bate albusurile batz,apoi se incorporeaza cele doua compoziti se adauga cele 8 lg de nuca mainata si praful de copt,si se da la cuptorul preincalzit cca 30 min,facem testul cu scobitoarea.la fel se procedeaza si cu blatul celalalt,doar ca in loc de nuca adaugam faina.
Bate frisca.
Facem siropul,caramelizam zaharul il stingem cu apa si apoi adaugam esenta de rom
Taiem blaturile in doua pe lungime.
Asamblarea:Punem un blat de nuca,il insiropam,adaugam jumate din frisca,apoi adaugam un blat padispan pe care il insiropam.
ne ies doua prajituri cat tava in care le-am copt,ce-a de la aragaz.
Facem glazura,topim ciocolata la baie de aburi,adaugam apa si cacao,zaharul si untul,lasam sa fiarba mestecand pana ce se ingroasa.
Taiem patratele eu am taiat cate 16 din fiecare blat,si le glazuram.