JulyCris

1

Bucataras
incepator

Slatina

Bucataras din 13.01.2014

RETETE129
PRIETENI72
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de gaina cu zdrente de ou

In Ciorbe la 20 Mai 2014

Se spala gaina bine si o portionam. Punem carnea intr-o oala cu apa la fiert. Luam spuma care se formeaza deasupra cu ajutorul unei spumiere sau linguri. Lasam sa fiarba inca o ora(depinde acum si de gaina cat de repede fierbe). Spalam legumele si le tocam marunt. Eu pastarnacul si radacina de...

Ciorba de fasole pestrita cu os afumat

In Ciorbe la 3 Apr 2014

Spalam fasolea, o alegem de eventualele impuritati, o punem intr-o oala cu apa si lasam peste noapte (cel mai indicat). Oasele le portionam in bucati potrivite. Le punem intr-o oala cu apa, le dam intr-un clocot si schimbam apa. Fasolea o dam intr-un clocot si-i schimbam si ei apa. Facem...

Ciorba de cocos

In Ciorbe la 8 Mar 2014

Carnea se spala si se pune in oala cu apa la fiert. Spumuim bine,punem capacul si lasam sa fiarba la foc mediu. Adaugam apa dupa ce scade. Cand carnea da semne ca incepe sa fiarba(eu am fiert la carnita asta 3 ore jumatate cu totul),adaugam legumele spalate si tocate marunt.Lasam in continuare la...

Ciorba de cartofi cu afumatura

In Ciorbe la 6 Mar 2014

Carnea se sala bine in apa rece,se portioneaza in bucati potrivite si se pune la fiert. Se da un clocot ca sa iasa fumul din ea,apa se arunca,se spala carnea,se pune din nou apa si se pune la fiert.Lasam sa fiarba,nu mai punem apa in oala. Curatam,spalam si taiem legumele marunt si le punem la...

Supa cu galuste

In Supe la 14 Feb 2014

Legumele se spala,se taie in 2 sau 4 si se pun la fiert. Cand s-au fiert se scot intr-o strecuratoare. Oala se reumple cu apa si se lasa sa mai dea un clocot. Intre timp pregatim compozitia pt galuste.Ouale se bat cu furculita si un praf de sare,se adauga grisul in ploaie si se amesteca usor. Se...

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

In Ciorbe la 14 Feb 2014

Se pune apa la fiert. Cand a dat in clocot,se da focul mic si se pun perisoarele facute din: -carnea tocata amestecata cu oul,sare sau delikat,o ceapa taiata marunt,patrunjel tocat si o mana orez(optional). Se ia spuma de deasupra si se lasa sa fiarba cam 20 de minute. Intre timp pregatim...

Ciorba de vacuta

In Ciorbe la 28 Ian 2014

Carnea se spala,se taie bucatele potrivite si se pune in apa la fiert. Se ia spuma de deasupra si se mai lasa sa fiarba cam 30 de minute. In acest timp,pregatim legumele. Se spala se curata si se taie cubulete. Se adauga in zeama si se lasa si ele la fiert. Reumplem oala cu apa pt ca scade. Se...

Ciorba din perisoare de pui

In Ciorbe la 23 Ian 2014

Se umple o oala cu apa si se da in clocot. Se da focul mic si se adauga cu grija perisoarele facute din: carnea amestecata cu oul,putin patrunjel tocat si delikat.(eu nu folosesc la compozitia de perisoare ceapa sau orez). Se ia spuma de deasupra,iar cand nu se mai formeaza spuma se adauga...

Ciorba radauteana

In Ciorbe la 21 Ian 2014

Pieptul de pui se pune intreg, la fiert in apa. Se ia spuma, iar cand nu se mai produce spuma se adauga legumele curatate si taiate in doua. Se lasa la fiert pana se inmoaie, se scot din zeama care au fiert; pieptul de pui se taie fasii subtiri si se pune in zeama ramasa.Se mai lasa 5 minute,...

Ciorba de burta

In Ciorbe la 14 Ian 2014

Se pun oasele de vita, spalate in prealabil, intr-o oala (oala de 3 l) la fiert. Se ia spuma (eu arunc prima apa). Cand nu se mai formeaza spuma, se adauga legumele intregi. Un morcov se da pe razatoarea mica si se caleste in cele 3-4 linguri ulei. Se pastreaza deoparte. Cand legumele sunt...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 09.11.2015

Friganele cu finetti si banane

publicat la 09.11.2015

Placinta cu iaurt-Greceasca

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

De astăzi eşti aproape miliardar, dar dacă nu crezi în Hohoscop, statutul ăsta poate dura mult şi bine. Dacă peste o săptămână eşti tot “aproape”, e numai vina ta.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]