Rita Ilies

1

Bucataras
incepator

Maramures

Bucataras din 12.12.2013

RETETE159
PRIETENI131
Retete / Paste

Paste cu spanac și ciuperci

In Penne la 30 Noi 2015

Am pus pastele la fiert într-o oală cu apă fierbinte. De regulă 100 g paste se fierb într-un litru de apă, iar sarea se pune după ce apa a început să fiarbă.  Am pus untul, prazul tocat și ciupercile într-o tigaie, pe foc. Am ales cele mai mici ciuperci și...

Lasagna cu vită și ciuperci

In Lasagna la 28 Mar 2015

Am pus intr-o tigaie untul impreuna cu legumele curațate și marunțite. Am acoperit-o cu un capac. Ciupercile conțin o mare cantitate de apa, astfel nu va fi nevoie de adaos de lichide iar legumele se vor cali in suc propriu devenind mai savuroase. Dupa aproximativ 10 minute am...

Tagliatelle cu leurdă și sfeclă roșie

In Paste la 26 Mar 2015

Înainte de a vă explica pașii, țin să subliniez faptul că ingredientele de mai sus sunt pentru un aluat din care vom face paste cu ajutorul mașinii, adică un aluat elastic, asemănător celui pentru pâine sau cozonac. Dacă urmează să tăiați aluatul cu tăietorul (...

Laște cu varză

In Paste la 10 Ian 2014

Se taie varza julien, sau se mărunțește în robot. Se pune uleiul într-o cratiță și se călește în suc propriu. Se adaugă sarea și piperul ( eu am folosit piper roșu și negru ). Se pune apă cu sare la fiert. Când începe să clocotească se adaugă ...

Cannelloni cu piept de pui afumat și mix de brânzeturi

In Cannelloni la 13 Dec 2013

   Într-o tigaie generoasă se călesc în unt prazul, morcovul tăiat rondele și ciupercile timp de 3 minute. Pieptul de pui se dă prin mașina de tocat, apoi se adaugă și el în tigaie. După alte 3 minute se adaugă bulionul și se mai lasă puțin pe foc....

Salată de paste cu stafide și pește

In Paste la 12 Dec 2013

Pastele se pun la fiert în apă cu sare. Se strecoară, apoi se amestecă cu restul ingredientelor. Peștele se sărează, se marinează în jumătate din cantitatea de lămâie amestecată cu usturoiul pisat și salvia. Se lasă vreo oră să absoarbă aromele, apoi se...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Că-ţi faci declaraţia de venituri în versuri n-ar fi chiar o problemă. Dar sacul de cartofi pe care încerci să-l îndeşi prin gura ghişeului de la “taxe şi impozite”, strigând în gura mare “haideţi, doamnă, o mică atenţie, că m-aţi ajutat şi trimestrul trecut…” e posibil să te bage în bucluc

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]